Δυστυχώς είναι τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαμε να γράψουμε που δεν θα επαρκούσαν ούτε τρεις σελίδες. Αντ’αυτού, σας παραθέτουμε επακριβώς την είδηση: “Η επιτυχημένη τηλεοπτική κωμική σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης «Μοντέρνα Οικογένεια» γράφει ιστορία. Για πρώτη φορά δίνεται ρόλος σε ένα διεμφυλικό παιδί-ηθοποιό. Ο Τζάκσον Μιλάρκερ, ο οποίος δηλώνει δημόσια διεμφυλικός, είναι το πρώτο παιδί-ηθοποιός που κερδίζει ένα ρόλο στην αμερικανική τηλεόραση. Θα υποδυθεί τον Τομ, τον φίλο της κόρης του γκέι ζευγαριού της σειράς, Λίλι. Ο Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της Λίλι, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για το νέο μέλος της στο Twitter.Το ίδιο έκανε και η σκηνοθέτιδα Ράιαν Κέις. Η σειρά διανύει την όγδοη σεζόν….” 


Ενθουσιασμός και ιδιαίτερη “χαρά” επικρατεί ανάμεσα στους συντελεστές! Διεμφυλικό παιδί = τρανσέξουαλ παιδί!...
Όσοι πιστεύετε ότι όλα αυτά γίνονται μακρυά από μας, όπως στην Αμερική, να σας υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω σειρά γυρίστηκε και στην ελληνική της μορφή από, πρώην, Μεγάλο κανάλι και με πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Βέβαια, εξ όσων γνωρίζουμε, στην Ελλάδα δεν υπάρχει, ακόμη, τρανσέξουαλ παιδί ηθοποιός…. Αλλά στον εκφυλισμό του σήμερα, μάθαμε να μη λέμε ποτέ, δυστυχώς! 


ΥΓ. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της είδησης, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε…. Μάλλον είμαστε “αναχρονιστικοί” και πουριτανοί για να αντιληφθούμε τέτοια “πρόοδο “…...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top