Ο αντιβασιλέας είναι ένα πρόσωπο που επιλέγεται ως προσωρινός αρχηγός κράτους (που κυβερνάει ή όχι), όταν ο μονάρχης είναι ανήλικος, απών, ή ανίκανος να ασκήσει τα καθήκοντα του.
Του Δημήτρη Καρατζά
Ομοίως:
Ο αντιφασίστας είναι ένα πρόσωπο που καλύπτει τις ανάγκες μιας χώρας σε φασισμό και τρομοκρατία κατά των πολιτών όταν η χώρα δεν μπορεί να έχει απροκάλυπτα φασιστικό πολίτευμα, δηλαδή βρίσκεται στο στάδιο της μετάβασης από τη δημοκρατία προς τον καπιταλιστικό σοσιαλισμό του προλεταριάτου.

Ο αντιεξουσιαστής είναι ένα πρόσωπο που επιλέγεται ως προσωρινός εκπρόσωπος της οποιασδήποτε μορφής εξουσίας, όταν η εξουσία έχει την ανάγκη να προβεί σε ενέργειες που δεν είναι σύμφωνες με το Σύνταγμα και τους νόμους.
Εάν η κυβέρνηση στείλει την αστυνομία να σπάσει τα κεφάλια και να κάψει τα σπίτια των πολιτών που διαμαρτύρονται εναντίον της, κινδυνεύει να θεωρηθεί 'δικτατορία' και κατ' επέκταση να χάσει την εξουσία, με όποιο τρόπο συμβεί αυτό.

Εάν αντί για την αστυνομία στείλει τα "ες - ες" και τα "τάγματα ασφαλείας" με τα μαύρα σημαιάκια της... "αναρχίας" και της... "παγκόσμιας ειρήνης και αδελφοσύνης" να σπάσουν, να δείρουν και να κάψουν, τότε απλώς επικαλείται την ανικανότητα της αστυνομίας να συλλάβει τους ταραχοποιούς, οι οποίοι αν και όποτε πιαστεί κανένας, αποδεικνύονται "οργισμένα νιάτα" που σαν ήρωες άφησαν το αγρόκτημα του μεγαλοτσιφλικά παππού τους στην Παιανία, όπου έσκαβαν και φύτευαν ραπανάκια, για να κάψουν το Χιουντάι 3/89 του κεφαλαιοκράτη που ζει στον "πύργο" του, Αχαρνών και Πιπίνου στο 2ο όροφο, με θέα τα μπουρδέλα της Φυλής.

"ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" έγραψε στον τοίχο ο γιος του "γάμοι στο κτήμα μας από 150 ευρώ το άτομο & δωρεάν κρασί" και μετά τηλεφώνησε στο σοφέρ να τον πάρει γρήγορα, για να προλάβει το βραδινό που ετοίμασε ο μπάτλερ, λιγγκουίνι με σάλτσα τρούφας. Οι μαμάδες βορείων προαστίων απούσες λόγω αγώνα μπριτζ.ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top