Θα αποκαλύψει τα εγκλήματα στην εκπομπή του Νικολόπουλου!Ο πρώην Διοικητής της ΤτΕ . Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ «εγγυάται» ρεκόρ…τηλεθέασης!!!

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής κλείνει δημοσιογραφικές «εκπομπές», ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος!

Στην τελευταία συνεδρίαση της, «εξασφαλίσθηκε» η συμμετοχή του πρ. Διοικητή της ΤτΕ Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος «αυτοκαλέστηκε» στην εκπομπή «Το Μαξίμου Ακούει;» που παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή ο πολυπράγμων βουλευτής στο «Kontra Channel».

Κάποια ερώτηση ο Γ. Προβόπουλος την άφησε αναπάντητη γιατί θεώρησε ότι ήταν εκτός θέματος. Ετοιμόλογος και πιεστικός, όπως πάντα, ο Αχαιός βουλευτής, επέμεινε να απαντήσει ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης. Εύστοχα και ο Γιώργος Προβόπουλος βρήκε τη… μέση λύση: «Να με καλέσετε, κύριε Νικολόπουλε, ένα βράδυ στην εκπομπή σας να τα πούμε από κοντά»!

Αυτοπροτάθηκε, δηλαδή για τηλεοπτικό «παράθυρο» ο Γ. Προβόπουλος και σιγά μην δεν του άνοιγε διάπλατα την «πόρτα» ο Νίκος Νικολόπουλος: «Α, ωραία ! Η τηλεθέαση θα πάει στο Θεό»!

Ασφαλώς και θα πάει, όταν αναλύσει ο Προβόπουλος τα εγκλήματα του Γιωργάκη και επιχειρηματολογήσει ότι η διάρκεια της κρίσης θα μπορούσε να είναι μόλις 2,5 χρόνια κι εφόσον, στη συνέχεια δεν γίνονταν νέα εγκλήματα από τους διαδόχους του μοιραίου Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου! 


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top