Αποφασισμένος να δώσει την μάχη μέχρι τέλους για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και να μην κάνει κάνει πίσω εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες παρά τις διάφορες «σειρήνες» και τους «ενδιάμεσους» από το κυβερνητικό στρατόπεδο που τον σπρώχνουν να τα βρει με τον Σαββίδη, ο καναλάρχης της Κάντζας θεωρεί πως στο τέλος, θα τα καταφέρει να ανατρέψει και την σημερινή (αρνητική για αυτόν) κατάσταση.

Αφού και η υποψηφιότητα Σαββίδη, όπως πριν και του Καλογρίτσα «μπάζει από 100 μεριές»…

Εκεί όμως που γυαλίζει το μάτι του Κοντομηνά, είναι όταν ακούει το όνομα Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης του Alpha δεν κρύβει τη οργή (αλλά και την ανθρώπινη στεναχώρια του) για την αχάριστη στάση που επέδειξε στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι Λάκης Λαζόπουλος.

Ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έτρωγε με «χρυσά κουτάλια» στον Alpha – ακούγεται πως ο Κοντομηνάς «έσκαγε» 30 κολλαριστά χιλιάρικα στον Λαζόπουλο ανά εκπομπή για το Τσαντίρι.
Και όταν τον χρειάστηκε δίπλα του ο Κοντομηνάς, στην «μητέρα των μαχών», πήδηξε σαν το ποντίκι από το καράβι.

Αντίστοιχο αρνητικό κλίμα για τον «αχάριστο» Λαζόπουλο επικρατεί και στις τάξεις των εργαζομένων στο κανάλι της Κάντζας.

Αφού πολλοί μέσα στον Alpha ισχυρίζονται (και όχι άδικα) πως ο Λαζόπουλος πήρε στον λαιμό του τον Κοντομηνά , πείθοντας τον πως εάν το κανάλι «έπαιζε» με τον ΣΥΡΙΖΑ θα διασφάλιζε την επιβίωση του στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που επιχειρούν να επιβάλουν τα Σοβιέτ του Μαξίμου.

Από την πλευρά του πάντως ο Λαζόπουλος, συνεχίζει μέσα από τα άρθρα στο site που διαθέτει, να μην γράφει ούτε μια κουβέντα υποστήριξης, για το κανάλι και τον άνθρωπο που τον σίτιζε πλουσιοπάροχα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Και την ίδια στιγμή συνεχίζει να προπαγανδίζει την ολοκληρωτική, αλά Μαδούρο διαδικασία, που επέλεξαν Τσίπρας και Παππάς για την αδιεοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Αλλά «όλα εδώ πληρώνονται» όπως συνηθίζει να λέει και ο Κοντομηνάς…

http://www.lykavitos.gr/archives/428901

«ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΡ@ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ» ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ – ΛΑΚΗ !! «ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΟ ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…»

Κοντομηνάς σε Λαζόπουλο: Μας πούλησε ο κολλητός σου! Αει σιχτίρ!

Βαρύ είναι το κλίμα στον alpha μετά την αποτυχία απόκτησης αδείας στον διαγωνισμό. Βαριά και ασήκωτη είναι και η σχέση Κοντομηνά Λαζόπουλου, αφού ο επιχειρηματίας είχε επενδύσει στο «γλείψιμο» του δεύτερου στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα!
Λίγο μετά τις τρείς το πρωί ο επιχειρηματίας τηλεφώνησε στον Λαζόπουλο και στην κυριολεξία τον κατέβασε καντήλια.
Ήταν σίγουρος ότι ο σύντροφος Τσίπρας θα σκεφτόταν τον κολλητό Λαζόπουλο. Και όμως ο alpha ήταν εκτός.
«Να πας να γ@μηθείς παλιό πουστ@ρα», φέρεται να είπε ο Κοντομηνάς στον Λαζόπουλο, ενώ ο δεύτερος φέρεται να του απάντησε, «δεν μας χέζεις ρε κ@λόγερε»!
Και συνέχισε ο Κοντομηνάς: «Από το 2014 στήριζα το μυξιάρικό σου και αυτός ούτε καν το θυμήθηκε. Τι θα κάνω εγώ με τα λεφτά που έβαλα στο μπουρδέλο;»… και ο Λάκης έκλεισε το τηλέφωνο.

http://www.makeleio.gr/


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top