«Πάση θυσία στο ευρώ»; - MediaΜπορεί να φτωχαίνουμε ολοένα και περισσότερο,τα παιδιά μας να δραπετεύουν μετανάστες στο εξωτερικό, να χάνουμε τα σπίτια μας και όλο μας το βιος, αλλά δόξα το Θεό έχουμε το άγιο ευρώ να μας προστατεύει απο "πάσα νόσον και μαλακίαν".Ιδίως από την τελευταία. 
Το "πάση θυσία στο ευρώ" σαρώνει πλέον με ταχύτητα σε όλα τα μέτωπα. Συντάξεις, μισθοί, φόροι, υγεία,πρόνοια και τώρα πια υφαρπαγή των σπιτιών μας.
Οι κροκοδείλιοι δανειστές, επιμένουν να αρθεί η προστασία της πρώτης κατοικίας και ξένα αρπακτικά ΄'funds" εισβάλλουν στη χώρα, κατασπαράσοντας τις μικρομεσαίες ιδιοκτησίες και αρπάζοντας σπίτια και επιχειρήσεις μέσα από τα δάνεια που θα τα εξαγοράσουν στο 7-10% της αξίας τους.

Η ελληνική κυβέρνηση της ΠΦΑ, τραγική,αλοίθωρη όσο και καρεκλολάγνα, εκπρόσωπος μιας χώρας εγκλωβισμένης σε παγίδας χρέους, ψελίζει κορώνες αντίστασης ηρωϊκά και πένθιμα, Ρίχνει τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων.

Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται απο την πολυθρόνα και δεν πετροβολά το "πάση θυσία στο ευρώ"και τους κατοχικούς εκπροσώπους του, τώρα πληρώνει ακριβά το μάρμαρο.
Και θα το πληρώσει ακόμα πιο ακριβά αν δεν ξυπνήσει εγκαίρως

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top