Κι ενώ εμείς αυτοβαυκαλιζόμαστε και ετεροπαραμυθιάζουμε (για να διατηρούμε τη ψυχολογία μας), ενώ μοιράζουμε τυπική αλληλεγγύη, πλασματική εκτόνωση και ψεύτικη χειραφέτηση στους συμπατριώτες μας, τα τρωκτικά της ντόπιας και ξένης λεηλατικής ολιγαρχίας κατατρώνε τσίκι - τσίκι οτιδήποτε από τα υπάρχοντά μας και τα δικαιώματά μας.
Σύμφωνα με τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (μπορεί να είναι και μειωμένα –για όλα να υπάρχουν υποψίες), συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 774.321 κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, καταθέσεων και εισοδημάτων για «χρέη στο Δημόσιο» (βαπτίζοντας το κρέας ψάρι), ενώ συνολικά κινδυνεύουν με κατάσχεση πάνω από 1.541.900 φορολογούμενοι και επιχειρήσεις λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών σε εφορίες.

Όσον αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία -των οποίων τα αποθεματικά έχουν καταληστευθεί τις τελευταίες δεκαετίες από τους νταβατζήδες κράτος - διαπλεγμένους, συνδικαλιστές κ.λπ- έχουν πραγματοποιηθεί κατασχέσεις σε 14.793 οφειλέτες για να εισπραχθούν μόλις 16,3 εκατ. ευρώ.

Στην εφορία, τα ταμεία να προστεθούν παρακαλώ και οι εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσες τράπεζες, που έχουν καταφάει το σύμπαν σε ρευστά, ακίνητα κ.λπ σε βάρος των ανύποπτων συναλλασσομένων…

Και γνωρίζουμε, πως δημιουργούνται αυτές οι οφειλές: Κυρίως με στυγνούς και εξοντωτικούς φορομπηχτικούς νόμους, ανύπαρκτες αντιπαροχές και αεριτζίδικο δανεισμό, ενάντια σε κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπινότητας, που ψηφίζει ένα βολεμένο και ανάλγητο πολιτικό προσωπικό, για να προσδώσει νομιμοφάνεια στη βάρβαρη αρπαγή - απάτη.

Παράλληλα, για τις δεκάδες λίστες (Λαγκάρντ, Λιχτενστάιν, Μπαχάμας, Λουξεμβούργου και τόσων άλλων) των πραγματικών δισεκατομμυρίων, που έχουν μεταφερθεί στο εξωτερικό από γνωστούς με ονοματεπώνυμο οικονομικούς καταχραστές και τα παντοειδούς τύπου λαμόγια (πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, τραπεζίτες, εργολάβοι, προμηθευτές, μεσάζοντες, ιερατείο, διοικητικοί υπάλληλοι, εξαπτέρυγα της νομενκλατούρας κ.λπ.) και λυμαίνονταν διαχρονικά τον παραγόμενο πλούτο και το υστέρημα του κοσμάκη και εξακολουθούν ανθρωποκτονικά να πράττουν και σήμερα … για όλους αυτούς λοιπόν τους κολάσιμους καταστροφείς της χώρας και την εξαθλίωση της μάζας εκατομμυρίων Ελλήνων… σιγή ιχθύος… ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Όμως για το Θεό μας, δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι το αφήγημα. Κάποτε η πλειονότητα των κατατρεγμένων και καθημαγμένων θυμάτων θα πρέπει να αφυπνιστεί, να αποβάλλει τον ατομικοκεντρισμό της, και να συλλογικοποιηθεί, για να πάρει πίσω τα κλεμμένα (άστε τι λένε τα αργυρώνητα παπαγαλάκια, ότι δήθεν χάθηκαν) και να στείλει τους συνωμότες στα κάτεργα και στο διάολο με εξοστρακισμό.

Πολύ καλημέρα σας συντρόφια, καλή Κυριακή και καλή δύναμη!


Του Αθανάσιου Καρανάσιου, 2/9/2016
Πολιτικού Μηχανικού
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top