Εργοτάξιο θα γίνει η πλατεία Άρεως του επόμενους μήνες, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να χορηγήσει άδεια στον κ. Παπαλαμπρακόπουλο Βασίλειο για τη διενέργεια ανασκαφής ανεύρεσης κρυμμένου θησαυρού σε δημοτική έκταση στην Δ.Κ. Τρίπολης (πάρκο Πλ. Άρεως), στο πάρκο το οποίο περιβάλλεται μεταξύ του Προφήτη Ηλία και του «Grand Chalet»…

Οι φήμες, που έχουν φουντώσει στην Τρίπολη, μιλούν για τον χαμένο θησαυρό του Χουρσίτ πασά, που πιστεύεται πως είχε κρύψει, πριν την Άλωση της Τριπολιτσάς, ο σερασκέρης Μουσταφά Κεχαγιάμπεης και ποτέ δεν βρέθηκε!

Ύστερα από διαλογική συζήτηση, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ. 1. Σμυρνιώτη Ιωάννη, 2. Κοσκινά Δημητρίου, 3.Ταλούμη Κωνσταντίνου, 4. Εικοσιδέκα Μαρίας, 5.Αυδή Ανδρέα και 6. Μπισιούλη Ζαφείριου οι οποίοι ψήφισαν «παρών» και μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ. 1. Τζιούμη Κωνσταντίνου, 2.Κούρου Ηλία, 3. Χατζόπουλου Στέφανου, 4. Αλεξάκη Βασίλειου, 5. Γιαννούλη Αντωνίας και 6.Λάζαρη Ιωάννη οι οποίοι ψήφισαν κατά.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top