ΟΛΟΙ αυτοί που φωνάζουν και διαμαρτύρονται ότι τάχατες ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι… αντισυνταγματικός και πρέπει να ακυρωθεί και οι άδειες από 4 να γίνουν 6, για να «τακτοποιηθούν» είναι ΟΛΟΙ αυτοί οι Νταβατζήδες, που επί 27 χρόνια νέμονταν τζάμπα τις δημόσιες συχνότητες, χωρίς να πληρώσουν ποτέ ούτε μια δραχμή για τη χρήση τους …

ΓΙΑ να στηρίζουν δε το τζαμπατζιλίκι τους, μας λένε όχι πόσα θα εισπράξει το δημόσιο μέσα σε 5-6 μήνες από τις συχνότητες που πούλησε με ΑΨΟΓΟ διαγωνισμό, αλλά… υπολογίζουν πόσα «ΘΑ» πληρώσουν στο κράτος, τρεις το ξύδι πέντε το λαδόξιδο, μέσα στα… επόμενα δέκα χρόνια, αν μέχρι τότε θα υπάρχουν κανάλια, εάν θα λειτουργούν και εάν θα υπάρχουν και διαφημίσεις για να έχουν έσοδα!

ΓΙΑΤΙ όμως οι φίλοι μας οι Νταβατζήδες το πάνε τόσο μακριά και δεν μας λένε κάτι το πολύ απλό, που δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς 10 χρόνια για να δούμε τι «ΘΑ» εισπράξει το κράτος στη Δευτέρα Παρουσία;

Γιατί π.χ. δεν μας λένε ΠΟΣΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ενθυλάκωσαν από τα δημόσια ταμεία, πόσα εικονικά τιμολόγια έκοψαν, πόσους φόρους πλήρωσαν και πόσα λεφτά κέρδισαν, όχι μόνο από τα κανάλια, αλλά και από τις γύρω – γύρω δουλειές, που έκαναν και τους εκβιασμούς που πραγματοποίησαν μέσω των καναλιών και των εφημερίδων τους.

ΘΕΛΟΥΜΕ επίσης να μάθουμε πολύ απλά πράγματα: Πόσα βούτηξαν από τα δημόσια ταμεία, από τις εργολαβίες που πήραν, πόσα από τις κρατικές προμήθειες, πόσο τους στοίχιζαν τα σίριαλ που έφτιαχναν στην Ελλάδα, με δικούς τους ηθοποιούς και πόσο μας τα χρέωναν. Πόσο αγόραζαν και πόσο χρέωναν τις ξένες σειρές και τα ξένα films που έπαιζαν 5 και 10 φορές τη σεζόν …

ΝΑ μας δώσουν επίσης όλα αυτά τα στοιχεία, οι κύριοι καναλάρχες, για να κάνουμε ένα σωστό λογαριασμό και να δούμε ΠΟΣΑ τους έχει δανείσει η πολιτεία, που σίγουρα σε όλες οι εταιρείες τους, θα υπερβαίνουν τα 2-3 δισεκατομμύρια και τι όφελος θα είχε το κράτος αν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια, τα είχε δώσει για να γίνουν άλλες δουλειές πιο προσοδοφόρες και αμέσου αποδόσεως στη χώρα.

ΚΑΙ ερχόμαστε τώρα στο ΨΗΤΟ της υπόθεσης. Βλέπουμε τους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια να ξεσηκώνουν τον κόσμο.

ΓΙΑΤΙ, σου λένε που βρήκαν τον αριθμό 4 και γιατί, αντί για 4 δεν έβαλαν 6, όσοι ήταν οι παλιοί Νταβατζήδες για να μην μείνει κανένας παραπονούμενος...

ΒΕΒΑΙΩΣ αν η κυβέρνηση προκήρυσσε 6 άδειες, θα έβγαιναν κάποιοι άλλοι και θα ζήταγαν να δοθούν… 16 άδειες για να γίνει μπάχαλο η τηλεοπτική αγορά και να θέλει το κράτος αντί για 2-3 δις δάνεια που δίνει τώρα να δώσει 15-20 δις.

ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ και οι 4 άδειες που δόθηκαν είναι ΠΟΛΛΕΣ, γιατί σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, πολύ πριν φανεί ο Αλέξης, τα πανελλήνια κανάλια που μπορούσαν να ζήσουν και μάλιστα τις παλιές καλές ημέρες, δεν θα έπρεπε να ήταν περισσότερα από 2 ½, για να μην πνίγονται από τα θαλασσοδάνεια.

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ όταν κάθισαν σαν τις κότες και τους έκλεισαν σ΄ ένα δωμάτιο, χωριστά τον καθένα, για να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να στήσουν το διαγωνισμό, δεν έβγαλαν άχνα. Μετά όμως όσοι δεν πήραν άδεια άρχισαν να διαμαρτύρονται και να προσπαθούν να ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ το Σύμβουλο της Επικρατείας να βγάλει αντισυνταγματικό το νόμο.

ΕΜΕΙΣ πολύ θα θέλαμε να επηρεαστούν τόσο πολύ ορισμένοι δικαστές από την πλουτοκρατία και το Μητσοτακέικο και να… ακυρώσουν το νόμο Παππά σαν αντισυνταγματικό, για να δούμε τότε ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας στον κυρίαρχο λαό που με πολλές αποφάσεις τους ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ εδώ και επτά χρόνια τη ΛΕΗΛΑΣΙΑ που γίνεται σε βάρος του Ελληνικού λαού, με τα μνημόνια που έχουν κρίνει ως συνταγματικά.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ θέλουμε να μας πουν οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, γιατί επιτρέπουν σε ξένους κατακτητές ΝΑ ΜΗΝ εφαρμόζουν τους Νόμους του Κράτους και το Σύνταγμα.

ΘΕΛΟΥΜΕ να μάθουμε επίσης πως επιτρέπουν στη Βουλή να ψηφίζεται ένας νόμος ομόφωνα και την επομένη οι ξένοι να στέλνουν απέξω, άλλο νόμο, τον οποίον ψηφίζει η Βουλή, ΞΕΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ τον προηγούμενο που τον είχε ψηφίσει ομόφωνα την προηγούμενη μέρα, πάλι η Βουλή. Τέτοια πράγματα μόνο στην Ελλάδα των μνημονίων γίνονται και πουθενά αλλού στον κόσμο.

ΘΕΛΟΥΜΕ ακόμη να μάθουμε με ποια δικαιολογία οι Δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας πετσοκόβουν τις συντάξεις από συνταξιούχους για τις οποίες δούλευαν και πλήρωναν μια ολόκληρη ζωή.

ΘΕΛΟΥΜΕ να μάθουμε όλα αυτά τα μνημόνια, αντισυνταγματικά 100%, πώς και γιατί τα νομιμοποιεί το Συμβούλιο της Επικρατείας;

ΕΔΩ και έξι χρόνια έχουν εγκριθεί από το Ανώτατο αυτό Δικαστήριο χιλιάδες νόμοι, οι περισσότεροι αντισυνταγματικοί λες και ζούμε σε κατεχόμενη χώρα.

ΤΟ ΑΝ ΘΑ πάρουν 4 ή 6 άδειες οι Νταβατζήδες τους μάρανε τώρα;

ΔΕΝ καταλαβαίνουν το μεγάλο κακό που κάνουν στον τόπο και τη δημοκρατία, υποστηρίζοντας την πλουτοκρατία της χώρας;

«Κ»


Αρθρογράφος Γιώργος Α. Κουρής


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top