ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙXΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ…

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση που υπέστη η 23χρονη φοιτήτρια από τρεις μετανάστες στο ΑΠΘ.

Η κοπέλα και ο φίλος της είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν βγαίνουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr άτομο των οικογενειών των δυο παιδιών, λίγα λεπτά και αφού έφυγαν από ένα φοιτητικό πάρτι, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς, που τους απείλησαν με σπασμένα μπουκάλια. «Εμφανίστηκαν ξαφνικά και όρμησαν πάνω τους. Οι τρεις αλλοδαποί, κρατώντας στα χέρια τους μπουκάλια, τους απείλησαν, τους ζήτησαν χρήματα και μετά τους χτύπησαν. Το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει και έτρεχε μέχρι να βρει την αστυνομία. Η κοπέλα έμεινε πίσω και βασανίστηκε σεξουαλικά από τους πρόσφυγες, που πήραν στη συνέχεια και όσα χρήματα είχε μαζί της» είπε στο protothema.gr άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι.

Το ίδιο άτομο προσέθεσε: «Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της».

«Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να εισχωρήσουν στα γεννητικά της όργανα, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε πεολειχία είναι βιασμός» εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος.Μάλιστα, όταν γύρισε πίσω ο φίλος με την αστυνομία, την βρήκε σε άθλια κατάσταση.

Πληροφορίες φέρουν την φοιτήτρια και τον φίλο της να ήταν αλληλέγγυοι με τους Λαθρομετανάστες...!!!


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top