Δημοσιεύτηκε στις 27/20/2016 στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η σχετική απόφαση του υπουργού Οικονομικών για την νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές των μελών της Διοίκησης του Ταμείου ορίζονται ως ακολούθως:
Του διευθύνοντος συμβούλου της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 220.000 ευρώ
Του αναπληρωτή διεύθυνοντος συμβούλου Εκτελεστικής Επιτροπής στις 185.000 ευρώ
Των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπή στις 155.000 ευρώ
Του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου στις 120.000 ευρώ
Ακολουθούν περισσότερα:

Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου θα λαμβάνουν ετησίως το ποσό των 20.000 ευρώ, καθώς και το ποσό των χιλίων 1.000 ευρώ για κάθε συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν νομίμως.
Για τα τα μέλη εκείνα της Διοίκησης του Ταμείου που συμμετέχουν ως μέλη και στην Επιτροπή Ελέγχου του Ταμείου καταβάλλεται επιπλέον αμοιβή ποσού 1.000 ευρώ για κάθε συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν νομίμως, με ανώτατο όριο το ποσό των 5.000 ευρώ.

Νέος διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίστηκε ο Βασίλης Κατσικιώτης και αναπληρωτής ο Eric Henri Paul Tourret. Επιπλέον, ο Δημήτρης Φραγγέτης αποτελεί, ως εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδας, το τρίτο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. 
Η θητεία τους αρχίζει με το διορισμό τους ή την ανάληψη των καθηκόντων τους, εφόσον αυτή έπεται χρονικά του διορισμού τους για σπουδαίο λόγο και γίνεται εντός ευλόγου χρόνου και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017. Είναι πιθανόν η ανάληψη των καθηκόντων τους να καθυστερήσει καθώς τουλάχιστον ο κ. Κατσικιώτης θα πρέπει να αποχωρήσει από την υφιστάμενη θέση του.

Το ΦΕΚ με την υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ευρίσκεται εδώ: http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/fek-txs.pdf

Πηγή: iefimerida.grΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top