Στην αρχή τους είπαν ότι οι "πρόσφυγες" (ελάχιστοι από αυτούς είναι από την Συρία, άρα είναι λαθρομετανάστες) θα μείνουν σε σκηνές μόνον για λίγες μέρες, μέχρι να πάνε στην Ευρώπη (από πότε ο "πρόσφυγας" θα επιλέγει και σε ποια χώρα θα ζήσει;;;).

Μετά τους είπαν ότι θα μείνουν σε "hot spot", τάχα προσωρινά, για να έχουν "καλύτερες συνθήκες διαβίωσης". Έτσι έβαλαν τους στρατιώτες μας και μετέτρεψαν ένα σωρό παλιά στρατόπεδα και παλιά εργοστάσια, σε hot spot.

Μετά, για να τους δελεάσουν, τους ανακοίνωσαν ότι θα νοικιάζουν σπίτια, θα πληρώνουν ρεύμα και κοινόχρηστα και πάλι για τους "πρόσφυγες".

Τώρα ανακοινώνουν ότι τα παιδιά τους θα πηγαίνουν σχολείο (θυμηθείτε το πρόσφατο νομοσχέδιο απόδοσης ελληνικής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (!) σε όσα παιδιά αποφοιτούν από το Ελληνικό σχολείο).
(Προς το παρόν ανεπίσημα υπόσχονται σχολεία απογευματινές ώρες και από του χρόνου, θα τα ενσωματώσουν στα κανονικά δημοτικά)
Κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει και δεν ανέχεσαι ούτε τα "30 αργύρια" της προδοσίας ούτε τις υποσχέσεις εργασίας, ούτε τα επιδόματα των ΜΚΟ (που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια). Σου 'ρχεται να φωνάξεις:
ΕΞΩ οι λαθρομετανάστες από την πατρίδα μας.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ακολουθεί η ΟΜΟΦΩΝΗ ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Παλαιοκάστρου (Ωραιοκάστρου) Θεσσαλονίκης.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη κι άλλοι Σύλλογοι Γονέων κινητοποιούνται με αγωνιστικές δράσεις (θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα, θα το δείτε).
Αν δεν οργανώθηκε ήδη κάτι στην περιοχή σας, μην περιμένετε άλλους. Οργανώστε το εσείς.

Αν το πρότυπο του Φίλη είναι ένα σχολείο που 15 εθνικότητες σε ποσοστό 80%, συνεπώς με λιγότερο από 20% Έλληνες, μια μειονότητα στον τόπο μας, για εμάς ΔΕΝ είναι αυτό το σχολείο των παιδιών μας.
Είμαστε οι νόμιμοι κάτοικοι της πατρίδας μας. Εδώ γεννηθήκαμε και εδώ θα πεθάνουμε, εδώ είναι θαμμένα τα κόκαλα των προγόνων μας, Θέλουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΑ σχολεία.


Πηγή είδησης
Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top