Οι ισλαμιστές στρατολογήθηκαν, εξοπλίστηκαν και εκπαιδεύτηκαν από ΗΠΑ και συμμάχους.
Αυτό δεν είναι μυστικό για τους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ.

Ωστόσο, για πρώτη φορά το παραδέχεται ξεκάθαρα ο ανώτερος διοικητής της αλ Νούσρα στην Συρία, παραρτήματος της αλ Κάιντα, η οποία αποτελεί παρακλάδι της CIA, Abu Al Ezz.

Ο Al Ezz, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα «Kölner Stadtanzeiger» αποκαλύπτει ούτε λίγο ούτε πολύ την συνεργασία του ISIS με τις ΗΠΑ. «Οι Αμερικανοί είναι με το μέρος μας αναφέρει», βάζοντας τέλος στα «παραμύθια» δήθεν εχθρότητας με τις ΗΠΑ.«Η υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στην αντιπολίτευση είναι παρούσα, αλλά όχι άμεση. Υποστηρίζουν τις χώρες που μας στηρίζουν. Αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτήν την υποστήριξη. Θα πρέπει να αποκτήσουμε όπλα υψηλής τεχνολογίας. Έχουμε κερδίσει πολλές μάχες λόγω των πυραύλων TOW που λάβαμε και ήρθαμε σε μια ισορροπία με το καθεστώς εξαιτίας αυτών των πυραύλων. Επίσης λάβαμε άρματα μάχης από τη Λιβύη μέσω της Τουρκίας και πολλαπλούς εκτοξευτήρες ρουκετών», παραδέχτηκε.

«Στόχος μας είναι να πέσει το καθεστώς του Άσαντ και να ιδρυθεί ένα ισλαμικό κράτος, σύμφωνα με την ισλαμική Σαρία», πρόσθεσε.

«Είναι σαφές ότι οι περισσότεροι από τους ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας», παραδέχθηκε το ηγετικό στέλεχος των ισλαμιστών.

Τα σχόλια δικά σας!

Η Ρωσία θα επικαλεστεί σίγουρα την εν λόγω δήλωση, προκειμένου να ξεμπροστιάσει ακόμα μία φορά τις ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε, από το οποίο η Ουάσινγκτον θέλει να την διώξει.
Νέα δεδομένα λοιπόν στο Συριακό!


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top