ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΗΣ HOUSEMARKET THΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΚΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΨΟΥΣ 40.000.000 ΕΥΡΩ
ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 5% ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΟΠΑΠ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 6,85%
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ; ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΤΕ
'Εκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου HOUSEMARKET Α.Ε.
Share on facebook
Tweet on twitter
Print
​ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «HOUSEMARKETΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» (ΕΦΕΞΗΣ, ΤΟ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» ΚΑΙ Η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΩΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (40.000.000) ΚΟΙΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΥΡΩ ΕΝΑ (€1) ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΩΣ ΕΥΡΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (€40.000.000). ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (€15.000.000) Η ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΕΚ) 809/2004 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ.


ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (http://www.ikea.gr/kedro-tupou/enimerotiko-deltio), ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (http://athexgroup.gr/el/web/guest/companies-new-listings), ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΓΟΡΑΣ (www.hcmc.gr/el_GR/web/portal/elib/deltia), ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΥ EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. (http://www.euroxx.gr/gr/content/article/ενημερωτικό-δελτίο-housemarket-αε-17791) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ, ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (http://www.ibg.gr/IBGPublicSite/Forms/Greek/Enhmerwtika_Deltia.aspx) και ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ (http://www.pantelakis.gr/Pantelakis/services/housemarket) , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.3401/2005, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top