ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ 20 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ 300 ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΤΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΑ ΕΛΠΕ ΜΕ ΤΟΚΟΜΕΡΙΔΙΟ 8% ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2017. 
Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ 35 ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ 3,5%. 
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ;


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡEΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top