Σχόλιο:
Θυμάστε κάτι παράξενες συμπτώσεις στην Κρήτη, όσο γινόταν η ψευδοΣύνοδος;;
Τους ελληνοΑμερικάνους χρηματοδότες και την ΕλληνοΑμερικάνα σύμβουλο επικοινωνίας;;
την ενημέρωση των δημοσιογράφων στα αγγλικά (!),
τους μυστικούς αστυνομικούς από την Αμερική και ... και ... 

Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι αρκετοί που φοράνε πατριαρχικές και δεσποτικές μήτρες, είναι επαγγελματίες σε διατεταγμένη αποστολή. Όπως και οι πολιτικοί που ξεπουλάνε την πατρίδα μας.

Υπακοή λοιπόν στους αληθινούς "ποιμένες", που εφαρμόζουν όσα προστάζουν οι Ιεροί Κανόνες, ακόμη κι αν είναι μοναχοί ή απλοί παπάδες.

Καμία υπακοή στους "μισθωτούς", τους "λύκους με την προβειά προβάτου" που κατασπαράζουν την εκκλησία μας.


Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Το παρακάτω δημοσίευμα Τουρκικής εφημερίδας, (μας το έστειλε η νεοσύστατη αγωνιστική "Ομάδα Προσκυνητών Αγ.Όρους Αργολίδος"),
είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ :


Ο ΠΑΤΡ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ


ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ


ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥ.


(αυτούς μνημονεύεις στην Θεία Λειτουργία;)
Ο Τούρκος δημοσιογράφος της εφημερίδας Yeni Safak Ιμπραχίμ Καραγκιούλ, ένας εκ των «εξ'απορρήτων» του Τούρκου προέδρου. Ρ.Τ.Ερντογάν, σε άρθρο του μιλά για διασύνδεση του πρώην διευθυντή της CIA Τζόρτζ Τένετ με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, του Φαναρίου και των Ελληνοαμερικάνων που στηρίζουν το οικονομικά.
Aναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι
"στις 15 Ιουλίου ο David Rockefeller και οι φίλοι του που έχουν σχηματίσει την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέστησαν μια εκ των μεγαλυτέρων ηττών και οι ΗΠΑ σαν παγκόσμια δύναμη δέχτηκαν ένα αποφασιστικό πλήγμα".Τώρα καταλαβαίνεις από πού και γιατί ξεκινά ο εναγώνιος αγώνας των Φαναριωτών Δεσποτάδων, υπαλλήλων του David Rockefeller και των φίλων του της λεγόμενη Νέας Τάξης Πραγμάτων, να βάζουν ολοπρόθυμοι πλάτη προκειμένου να βοηθήσουν αποφασιστικά στην δημιουργία της παγκόσμιας θρησκείας η οποία και θα λατρεύει ως μόνον Θεό τον ψευδο Αντίχριστο.

Αντιλαμβάνεσαι άραγε ανυποψίαστε Ορθόδοξε Χριστιανέ και σύ ευλαβή φιλόχριστε Ιερέα ή Μοναχέ και Μοναχή ποιούς ανθρώπους μνημονεύεις στην Θεία Λειτουργία και στις λοιπές ακολουθίες;


Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ που σου σερβίρουν απροκάλυπτα οι πατριαρχικοί Δεσποτάδες και κάποιοι συνάδελφοί τους Μητροπολίτες στον Ελλαδικό χώρο (με τα πολυτελή κολυμπάρια σερβίτσια) είναι αυτή η θρησκεία του Αντιχρίστου του David Rockefeller και όλων των προ-δρόμων του ερχομένου Αντι-χρίστου.Όπως αναφέρει ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. Κυρ.Κυριαζόπουλος:

Ο Οικουμενισμός αποτελεί διαχρονική θρησκευτική διδασκαλία του Σατανισμού και της Θεοσοφίας, που είναι παρακλάδι του και η οποία αποτελεί την πνευματικότητα του ΟΗΕ (1)

Δηλ. δεν αποτελεί νέο προϊόν της εποχής μας, αλλά αποτελεί διαχρονικό προϊόν του Σατανισμού, του Γνωστικισμού και της Μαγείας… Είναι η κίνηση που έχει σκοπό τον :

1ον Διαχριστιανικό Οικουμενισμό ,την ένωση δηλαδή της Μίας Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας, με
τον Αιρετικό Παπισμό και τον Αιρετικό Προτεσταντισμό σε ενιαίο θρησκευτικό οργανισμό, τη Χριστιανική Θρησκεία, με αρχηγό του τον Αιρεσιάρχη Πάπα.


2ον Ο Διαθρησκειακός Οικουμενισμός είναι η κίνηση που έχει σκοπό την ένωση, σε επόμενο βήμα, του ενιαίου Χριστιανισμού με τις άλλες θρησκείες, Ιουδαϊσμό, Ισλάμ, Βουδισμό, Ινδουϊσμό κλπ., σε ενιαίο θρησκευτικό οργανισμό, την Πράσινη Παγκόσμια Θρησκεία, της οποίας τα δόγματα είναι ο Σατανισμός, η Νεο-ειδωλολατρεία (ή λατρεία της λεγόμενης θεάς γης) (2) και οΑντίχριστος (3)ο οποίος, κατά τον Απόστολο Παύλο, μετά την εωσφορική αυτή ένωση των θρησκειών, θα επιβάλει παγκοσμίως τη δική του λατρεία ως θεού πάνω από τους λατρευόμενους από τους ανθρώπους θεούς ή σεβάσματα (Β΄ Θεσσ. Β΄, 4).


ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


(1)(http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm, http://green-agenda.com/spiritualunitednations.html).


(2) (https://www.un.org/en/events/motherearthday/)


(3)(http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_un05.htm, https://en.wikipedia.org/wiki/World_Religion_Day)


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top