Τι θα συμβεί με τα κανάλια που εκπέμπουν αλλά δεν θα πάρουν άδεια

Ενώ ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες βρίσκεται σε εξέλιξη, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι θα συμβεί με τα κανάλια που εκπέμπουν σήμερα, συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αλλά ενδεχομένως δεν θα πάρουν άδεια.

Στο ερώτημα αυτό απάντησε μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM η κυβερνητική εκπρόσωπος. Όπως είπε η Όλγα Γεροβασίλη, σε 90 ημέρες μετά τον διαγωνισμό, η Digea θα διακόψει το ψηφιακό σήμα των μη αδειοδοτημένων καναλιών.

«Η Digea οφείλει να προσαρμοστεί στη νομιμότητα. Παρ' όλο που η Digea, μέσα από ένα σκανδαλώδη διαγωνισμό, είναι ο συνασπισμός των ίδιων των καναλαρχών, οι οποίοι θα κληθούν να κατεβάσουν το σήμα στους εαυτούς τους. Έτσι είναι η πραγματικότητα» πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν κατηγορηματική πως δεν θα υπάρξουν άλλες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας πλην των τεσσάρων: «Άλλα πανελλήνιας εμβέλειας (σ.σ. κανάλια), πέραν των τεσσάρων αδειών, όχι δεν θα υπάρξουν. Είναι σαφές αυτό. Αντιλαμβάνεστε ότι θα προκαλούσαμε ένα κακό προηγούμενο αν παρεμβαίναμε σε έναν υγιή ανταγωνισμό».


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top