Η ρητορική μίσους κατά των μεταναστών κι όχι κατά των εχθρών του λαού που είναι στην εξουσία ...είναι πολύ βολική για το σύστημα. Η οργή των θυμάτων του συστήματος ξεσπάει σε άλλα θύματα του συστήματος ενώ οι θύτες, οι πραγματικοί υπεύθυνοι του ξεριζωμoύ των ανθρώπων ...απολαμβάνουν πλούτη και ασφάλεια.
Αντί λοιπόν να αγωνίζονται τα κινήματα ενάντια στις κυρώσεις που εφαρμόζει η Ελλάδα στη Συρία, ενάντια στην χρηματοδότηση των ανταρτών της Δύσης... επικεντρώνουν σκόπιμα τη συζήτηση επάνω στο μεταναστευτικό, που είναι η συνέπεια διεθνών αποφάσεων και δράσεων που δεν αναφέρονται ποτέ.
Οι καταραμένοι της ζωής, ντόπιοι και εισαγόμενοι, καθοδηγούνται μεθοδικά σε αντιπαράθεση, μέσω εμπρηστικών δημοσιευμάτων. 
Για τους ''μετανάστες'', όλοι οι ντόπιοι είναι νεοναζί, και για τους ντόπιους, όλοι οι μετανάστες είναι ισλαμιστές, παιδεραστές κι αποκεφαλιστές.
Δεν υπάρχει στον κόσμο τους ούτε ο Soros, ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε μεγάλα τραπεζικά συμφέροντα.
Οι δήθεν πατριώτες κάνουν τα πάντα, ώστε τα θύματα του Σιωνισμού να ψάχνουν προστασία στους θύτες τους, δηλαδή στις ΜΚΟ του Soros... κι αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από το "Direct NEWS":

Έξι έφηβοι σε πόλη ανατολικά του Λονδίνου αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση αφού συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο ενός Πολωνού, που υπάρχουν υποψίες ότι ήταν έγκλημα μίσους, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Η αστυνομία έχει αναφέρει ένα άλμα στα εγκλήματα μίσους στη Βρετανία αφότου η χώρα ψήφισε τον Ιούνιο να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έπειτα από μια εκστρατεία που επικρίθηκε για υποκίνηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.
Ο 40χρονος άνδρας, που σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν ένας βιομηχανικός εργάτης και ονομαζόταν Άρεκ Γιόζβικ, υπέστη τραύματα στο κεφάλι σε επίθεση που δέχθηκε στο δρόμο το Σάββατο στο Χάρλοου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία του Έσεξ.
Ένας δεύτερος άνδρας 43 ετών δέχθηκε επίσης επίθεση και υπέστη κατάγματα στα χέρια του και μώλωπες στο στομάχι. Έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Πέντε αγόρια ηλικίας 15 ετών και ένα ηλικίας 16 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ερευνάται αν η επίθεση ήταν έγκλημα μίσους, πρόσθεσαν οι αστυνομικοί.
Οι έφηβοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση έως τις 7 Οκτωβρίου, καθώς πρόκειται να διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες.

Ο πρεσβευτής της Πολωνίας στο Λονδίνο δήλωσε τον Ιούνιο ότι "έχει σοκαριστεί και ανησυχεί βαθιά" όσον αφορά τις αναφορές για αύξηση των ξενοφοβικών βιαιοπραγιών εναντίον της πολωνικής κοινότητας στη Βρετανία, που υπολογίζεται ότι αριθμεί 850.000 μέλη.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top