Τις αρχές της αρετής, της αλληλεγγύης, της αγάπης, της θυσίας θα πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία. Αυτό έχει ανάγκη η κοινωνία και το έθνος. Αυτές οι αρχές θα τους κάνουν πραγματικούς πολίτες του κόσμου, λαμπαδηδρόμους του άδολου φωτός του Ελληνικού, ενάντια στο σκοτάδι της αδικίας και της εκμετάλλευσης. Η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από αυτούς που θα βροντοφωνάξουν «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές» και όχι από οσφυοκάμπτες, υπαλλήλους των Φαρισαίων.
Οι «πολιτικές λιτότητας» θα αντιμετωπιστούν με το «ο έχων δύο χιτώνας να δίδει τον έναν» και με την «αγάπη του πλησιον σου ως εαυτόν». Όχι με το Ισλάμ του «σκύβω το κεφάλι στο αφεντικό και ξεσπάω στον αδύναμο, την γυναίκα, το παιδί».
Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη τον ψευτόμαγκα που δημιουργούν τα ΜΜ»Ε». Έχει ανάγκη από πραγματικούς μάγκες, όπως ο Χριστός.
Θέλεις να είσαι ο καλύτερος της παρέας; Θυσιάσου για τους φίλους σου.
Θέλεις να είσαι ο καλύτερος πατέρας; Θυσιάσου για την οικογένεια σου.
Θέλεις να είσαι ο καλύτερος δάσκαλος; Θυσιάσου για τους μαθητές σου.
Θέλεις να είσαι ο καλύτερος ηγέτης; Θυσίασε τα πάντα για τον λαό σου.
Θέλεις να είσαι ο «πρώτος μάγκας»; Δείξε ότι είσαι έτοιμος να σταυρωθείς για τον συνάνθρωπο σου, όχι να τον σταυρώσεις.
Είναι λογικό κάθε εξουσία να τρέμει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Δημιουργεί μαχητές της ελευθερίας, το πλεον επικίνδυνο «είδος» για καθε ισχυρό, άδικο εξουσιαστή. Από τον Πάπα, τον σουλτάνο μεχρι τον Κεμάλ, τους Κλίντον και τον Χίτλερ, η ορθοδοξία ήταν πάντοτε στόχος.
Σε αυτή την πατρίδα θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρην οφθαλμού και να διαδοθεί με κάθε τίμημα γιατί αποτελεί την αποθέωση του Ελληνισμού, του Ανθρώπου, του ελεύθερου πολίτη.


Πηγή

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top