Το υπουργείο Τουρισμού της Ινδίας εξέδωσε ένα φυλλάδιο με το οποίο δίνει χρήσιμες συμβουλές στις γυναίκες τουρίστριες ώστε να μην πέσουν θύμα βιασμού.Η χώρα του μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από μια πλειάδα υποθέσεων βιασμών νεαρών κοριτσιών και γυναικών, πολλές φορές από περισσότερους από έναν άνδρες.
Οι προσπάθειες της αστυνομίας για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο έχουν πέσει στο κενό και πολλές φορές τα περιστατικά που δημοσιοποιούνται είναι ανατριχιαστικά,με μαζικούς βιασμούς και κακοποιήσεις γυναικών. 
Σε μια προσπάθεια να «προστατεύσει» τις αλλοδαπές τουρίστριες που επισκέπτονται τη χώρα του, ο υπουργός Τουρισμού της Ινδίας δημιούργησε ένα φυλλάδιο με συμβουλές για να προστατευτούν από την πιθανότητα βιασμού. 
Σε αυτό το φυλλάδιο υπάρχουν συμβουλές όπως «να μην φοράνε κοντές φούστες ή φορέματα» και «να μην περπατάνε μόνες του το βράδυ» για να μην κινδυνέψουν. Τέλος, τους τονίζει να φωτογραφίζουν πάντα τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα στα οποία επιβιβάζονται. Μάλιστα, αποσαφήνισε πως «η Ινδική κουλτούρα είναι πολύ διαφορετική από την Δυτική και τέτοιες συμπεριφορές ενδέχεται να προκαλέσουν τους ντόπιους…

Δε χρειάζεται να πάτε στην Ινδία για να βιώσετε “διαφορετικές κουλτούρες”, αρκεί να περιπλανηθείτε στην κεντρική πλατεία οποιασδήποτε πόλης στο Ελλαδιστάν. Όλα αυτά μάλιστα, εντελώς δωρεάν με την ευγενική χορηγία των Συριζανελ…...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top