Στις 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια από τον Τσίπρα, μία βδομάδα μετά στο Βελλίδειο ο Κυριάκος  Μητσοτάκης.
Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης και της καθιερωμένης μετάβασης σε αυτήν των πολιτικών αρχηγών. Το άλλο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα γίνουν τα εγκαίνια από τον Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσει ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώ το μεσημέρι της επομένης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει μία εβδομάδα αργότερα από τον πρωθυπουργό, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, στο Βελλίδειο και το μεσημέρι της επομένης θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο Βασίλης Λεβέντης το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 4 το απόγευμα της ίδιας μέρας η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ. Στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί περίπτερα και στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στο Βελλίδειο. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Μία μέρα μετά, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης». Στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί την έκθεση ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου.

Στις 13.30 τη μέρα εκείνη θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου οι Οικολόγοι Πράσινοι και στις 6 μ.μ. η Χρυσή Αυγή στο περίπτερο 8. Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου θα δώσει συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στη ΔΕΘ, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει, όπως κάθε χρόνο, το «παρών» και ο Κώστας Καραμανλής. Οπως ανέφερε χθες ο Νικήτας Κακλαμάνης (Real Fm): «Συναντήθηκα χθες (προχθές) με τον Κώστα Καραμανλή και θέλω να σας διαβεβαιώσω, πρώτον, ότι θα παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Και, δεύτερον, ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ενδιαφέρεται περισσότερο από όλους μας να είναι επιτυχής η πορεία του κόμματος στις εκλογές».

Πηγή : "dimokratianews.gr"


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top