58662 

Ως αποτέλεσμα μαι ειδικής επιχείρησης στην Αγία Πετρούπολη στις 17 Αυγούστου σκοτώθηκε ο 29χρονος Zalim Shebzukhov.Ο μαχητής αυτός ήταν ο αρχηγός μιας εγκληματικής ομάδας από την Δημοκρατία της Ρωσικής Ομοσπονδίας Kabardino-Balkaria . Η ομάδα ήατν ένας πυρήνας της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης « Εμιράτο του Καυκάσου » (απαγορευμένη στη Ρωσία).2 άλλοι μαχητές επίσης σκοτώθηκαν στην ειδική αυτή επιχείρηση αναφέρει το RIA Novosti.

Συνολικά 4 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν ως αποτέλεσμα της ειδικής επιχείρησης στο Leninsky Prospekt στην St. Petersburg. Ειπώθηκε ότι αυτοί συμμετείχαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις.Σύμφωνα με την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή το διαμέρισμα στο οποίο οι μαχητές κρύβονταν αποκλείστηκε από τις ειδικές δυνάμεις FSB.

3 τρομοκράτες ταυτοποιήθηκαν.Είναι οι Zalim Shezbukhov, Astemior Sheriev και Vyacheslav Nyrov. Tα άτομα συμπεριλαμβάνονταν στην ομοσπονδιακή λίστα καταζητούμενων και υπηρέτησαν ως ηγέτες των τρομοκρατικών ομάδων που επιχειρούν στο έδαφος της Δημοκρατίας Kabardino-Balkaria.

Αρκετοί αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί,αυτόματα όπλα και πυρομαχικά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ούτε πολίτες αλλά και ούτε άνδρες των δυνάμεων της τάξης χτυπήθηκαν κατά την επιχείρηση.Οι ένοικοι της πολυκατοικίας εξουσιοδοτήθηκαν στη συνέχεια να επιστρέψουν στα διαμερίσματά τους.Pravda 18.8.16

dimpenews.com
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top