Το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ., στη Λ. Συγγρού 196 - Αθήνα, δηλωνόταν ψευδώς, επί σειρά ετών (τουλάχιστον 10 χρόνια) ως «μη ηλεκτροδοτούμενο» κτήριο, δεν πλήρωναν ΕΝΦΙΑ, ενώ στέγαζαν εκεί Offshore εταιρεία!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Κατάκλεψαν την Ελλάδα, μας κορόιδεψαν, μας ξεπούλησαν, και στο τέλος μας πρόδωσαν. Όλοι αυτοί σήμερα έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάκτυλο, και υπάρχουν ακόμα Έλληνες που τους κοιτούν στα μάτια, αντί να τους πάρουν με τις κλωτσιές...
«Μη ηλεκτροδοτούμενο» δηλωνόταν ψευδώς, επί σειρά ετών, το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ! Ο κ. Καμμένος αντί να πληρώσει το πρόστιμο, απειλεί τους ελεγκτές που εντόπισαν την παράβαση! Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ύβρις της εξουσίας είναι ασθένεια και οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Είναι τουλάχιστον αναξιοπρεπές την ώρα που ο λαός στερείται βασικά αγαθά για να πληρώνει τους φόρους, πολιτικοί σαν τον κύριο Καμμένο να προσφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές για να γλιτώνουν χρηματικά ποσά που είναι ευτελή αναλογικά με το εισόδημά τους», όπως αποκάλυψε το "newsbomb.gr". 

Δεν εξηγείται αλλιώς, ΕΛΛΗΝΕΣ μας θεωρούν ΜΑΛΑΚΕΣ!
Εδώ ακόμα μια Offshore της φαμίλιας του «πατριώτη» Πάνου Καμμένου στα Γραφεία των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Συγγρού 196, Αθήνα, που δήλωνε ψευδώς ως «μη ηλεκτροδοτούμενο» κτήριο, για να κλέβει ΕΝΦΙΑ και το Ελληνικό Δημόσιο, ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Εθνικής Άμυνας.Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:  

* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top