Κατηγορείται από τη σύζυγό του ότι κακοποιούσε την κορούλα τους

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 39χρονος γιατρός που συνελήφθη την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος παθολόγος προσήλθε χθες στο γραφείο του Α' ειδικού ανακριτή, όπου απολογήθηκε για σχεδόν δύο ώρες και υποστήριξε ότι είναι θύμα σκευωρίας που σχεδίασε η εν διαστάσει σύζυγός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη σύζυγό του, ενώ υποστήριξε ότι έχει κερδίσει ήδη δίκη εις βάρος της προκειμένου να βλέπει την κόρη του, καθώς η μητέρα το απαγόρευε.

Υπενθυμίζεται πως τον 39χρονο κατήγγειλαν η εν διαστάσει σύζυγός του και η πεθερά του, λέγοντας ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της τετράχρονης κόρης του από τον Νοέμβριο του 2015. Παράλληλα, η ανήλικη μίλησε με ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, που φέρεται ότι διαπίστωσε τη διενέργεια ασελγών πράξεων από τον πατέρα της. Σημειώνεται ότι σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια του δράστη στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα εντοπίστηκαν 559 ναρκωτικά χάπια, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης, που έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να αναλυθούν.

Ο 39χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, με τον παθόντα να μην έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης της πράξης από οικείο. Επιπλέον σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top