Νίκος Νικολόπουλος
Στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και υποψήφιους καναλάρχες στάθηκε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος με την επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή σήμερα το πρωί, προς τον Υπουργό Επικρατείας.

Ο κ. Νικολόπουλος αρχικά κάλεσε τον Νίκο Παππά και στην κυβέρνηση να βοηθήσουν στο δύσκολο εγχείρημα για κάθαρση στο χώρο των καναλιών, ώστε να «σπάσει» ο φαύλος κύκλος της διαπλοκής και ζήτησε να μην συνθηκολογήσετε μαζί τους, ώστε να να μπει ένα τέλος στην παντοκρατορία των νταβατζήδων των ΜΜΕ.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι τόνισε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας, «ζητούν να μην επιτρέψετε να ξαναγίνουν καναλάρχες στην Ελλάδα οι κλέφτες και οι απατεώνες, νομιμοποιώντας τους με τη χορήγηση νέων αδειών. Ζητούν να πάρετε μέτρα προκειμένου, στα πλαίσια της ταυτοποίησης των φυσικών προσώπων που εμφανίζονται ως φορείς αλλοδαπών εταιρειών, να διακριβώσετε αν αυτοί που θα εμφανιστούν στο διαγωνισμό ως νόμιμοι εκπρόσωποι αλλοδαπών νομικών προσώπων είναι αχυράνθρωποι, μπροστινοί και αυτοφωράκηδες των υπόδικων νταβατζήδων της διαπλοκής».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ζήτησε μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την πρόβλεψη που υπάρχει για την περίπτωση που οι άδειες κατοχυρωθούν σε καναλάρχες που, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η εξεταστική επιτροπή της Βουλής μπορεί να τους καταστήσει υπόδικους για τραπεζικές απάτες ή ακόμα και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συνέχισε «Αν πχ προφυλακιστούν ή τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, θα μπορούν να συνεχίσουν να κατέχουν νόμιμα ή έστω να μεταβιβάσουν νόμιμα σε τρίτους τις τηλεοπτικές άδειες που θα έχουν εν τω μεταξύ αποκτήσει με το βρώμικο χρήμα των σημερινών θαλασσοδανείων τους, που θα φτάσει στην Ελλάδα μέσω Παναμά, Σιγκαπούρης ή Ελβετίας;».
 
 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top