Παπαχελάς κι Αυγή θαυμάζουν τον ίδιο βρικόλακα, τον ίδιο οικονομικό δολοφόνο που σπέρνει τον θάνατο... παριστάνοντας τον φιλάνθρωπο.
Δημοσίευσε το "Πρώτο Θέμα" στις 28.06.2016:

Για το Brexit και το μέλλον της ΕυρώπηςΆρθρο του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος για το Brexit, το οποίο είχε γραφτεί για το Project Syndicate, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή»!
Το άρθρο φέρει τον τίτλο «Το Brexit και το μέλλον της Ευρώπης» και αναφέρει ότι η ΕΕ είναι μία ελαττωματική κατασκευή από την οποία όμως δεν πρέπει να παραιτηθούμε «όλοι εμείς που πιστεύουμε στις αξίες και τις αρχές της».

Στο άρθρο του υποστηρίζει ότι το μεταναστευτικό διαδραμάτισε καίριο ρόλο στο Brexit καθώς οι σκηνές στη ζούγκλα του Καλαί, η καθυστέρηση των Ευρωπαίων να πάρουν αποφάσεις, η έλλειψη επαρκών ελέγχων και η πολιτική ανοιχτών θυρών της Μέρκελ τρόμαξαν τους Βρετανούς. Οπως αναφέρει η διάλυση της ΕΕ είναι πρακτικά μη αναστρέψιμη και το Brexit θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες αντιευρωπαϊκές δυνάμεις στο εσωτερικό της Ενωσης. Εκτιμά δε ότι αν η Ευρώπη τηρήσει σκληρή γραμμή απέναντι στη Βρετανία προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, αυτό θα έχει ενδεχομένως ακόμα χειρότερες συνέπειες.
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top