Οι “πρόσφυγες” έγιναν μετανάστες και τα “κέντρα φιλοξενίας” αφομοίωση και ένταξη στην κοινωνία! Και όλα αυτά από τον ατσαλάκωτο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Μιλώντας σχετικά με “το σχέδιο της Κομισιόν, για την διευκόλυνση της εισαγωγής μεταναστών υψηλής εξειδίκευσης από τρίτες χώρε” είπε πως “η έγκαιρη και αποτελεσματική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών, είναι καθοριστική για την ανάδειξη της μετανάστευσης σε πλεονέκτημα για την οικονομία και τη συνοχή της κοινωνίας μας“! 


Μακροπρόθεσμος στόχος της πολιτικής αυτής, κατά τον Επίτροπο Μετανάστευσης, είναι πάντως η σωστή διαχείριση της μετανάστευσης. «Όλοι οφείλουμε να αρχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα προς όφελος όλων» παρατήρησε σχετικά. Συμπλήρωσε δε, πως για τους μετανάστες που θα λάβουν προστασία ή νομικό καθεστώς παραμονής, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές αγορές εργασίας και να ενταχθούν στους κοινωνικούς ιστούς των κρατών-μελών, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. 


Κρίμα που χάσαμε τέτοιο μυαλό και δεν τον κάναμε πρωθυπουργό στην Ελλάδα, αλλά έχει ακόμη μέλλον, ειδικά μετά από ανάλογες δηλώσεις…...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top