Ποιός τώρα να πάρει επάξια,πρώτος τον τίτλο του αρχικατσαπλιά,οι Αλβανοί ή οι Αμερικανότουρκοι;
Σημεία και τέρατα έρχονται στο φως της δημοσιότητας,από ρωσικές πηγές,για τους απίστευτους αυτούς γεωπολιτικούς τυχοδιώκτες,οι οποίοι οργάνωσαν και εκτέλεσαν την κοιτίδα της σερβικής εθνικής συνείδησης,το Κόσοβο.
Πλάι,πλάι,με τα »αστέρια»της σιωνιστικής διασποράς στις ΗΠΑ,Τούρκοι και Αλβανοί,μετέτρεψαν το ορθόδοξο Κόσοβο σε ένα απέραντο εργοτάξιο,κατακλέβοντας τον ορυκτό του πλούτο και όχι μόνο.
Η επιφανής Εβραϊκής καταγωγής,πρώην υπεξ των ΗΠΑ,Μαντλίν Ολμπράιτ,η οποία πρωτοστάτησε στην καταστροφή της Σερβίας,σε συνεργασία με τον Ganup Θάτσι,αδελφό του αρχιτρομοκράτη ου τσε κα Χασίμ Θάτσι,συνέστησε αμερικανοτουρκική κοινοπραξία,η οποία επενδύει σε έργα υποδομών σε όλο το κατεχόμενο Κόσοβο.
Μοχλός για τον απίστευτο πλουτισμό της Ολμπράιτ,είναι η εταιρεία «Odeteljon»,τα περισσότερα χρήματα όπως ακούγεται από το πάρτυ των κατσαπλιάδων,μεταφέρονται σε τράπεζες εβραϊκών συμφερόντων στις ΗΠΑ.

Από κοντά και ο πρώην αρχηγός των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Wesley Clark,ο οποίος εξαργυρώνει την δολοφόνια των Σέρβων προς όφελος των Αλβανών,αποκομίζοντας τεράστια κέρδη,κυρίως μέσω της εταιρείας »Enviditi» με έδρα τον Καναδά,η οποία ελέγχει τα πάντα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια στην επικράτεια του Κοσόβου.
Βρίσκεται στα πρόθυρα η καναδική εταιρεία,να λάβει την πλήρη και απεριόριστη εξερεύνηση του λιγνίτη και του σχιστολιθικού άνθρακα,ειδικά στο νότιο Κόσοβο,όπου βρίσκονται αποθέματα λιγνίτη(15,7 δισ.τόνοι),αξιοποιήσιμα για τα επόμενα 200 χρόνια,ενώ τα αποθέματα ψευδαργύρου και μολύβδου,αγγίζουν τα 46 εκατ.τόνους.

Ρόλο κλειδί στον συντονισμό των όλων δραστηριοτήτων των αρχικατσαπλιάδων των ΗΠΑ,διαδραματίζει ο πρώην αρχηγός των αμερικανικών δυνάμεων στο κατεχόμενο Κόσοβο,στρατηγός John Kovi,ο οποίος ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την καταστροφή της σερβικής πολιτιστικής κληρονομιάς στην σερβική αυτή επαρχία.Τι να πρωτοκλάψουμε και τι να πρωτοθρηνήσουμε!
Η εξαφάνιση και υποχώρηση της Ορθοδοξίας από τα Βαλκάνια,στόχος πρωταρχικός και ξεκάθαρος της αμερικανικής πολιτικής,συνοδεύεται από το μεγαλύτερο πλιάτσικο στην σύγχρονη ιστορία.
Κάποτε ήταν οι σταυροφόροι,οι οποίοι λάμπρυναν τις γνωστές,μέχρι τότε για τους αρουραίους,πρωτεύουσες τους,με τα ασύλληπτης αισθητικής και αξίας,έργα του βυζαντινού πολιτισμού,σήμερα είναι οι γιάνκηδες και οι ευρισκόμενοι πίσω από αυτούς.
Αυτούς θαυμάζουν και αυτούς μιμούνται οι περιφερόμενοι κοπροασκοί,τύπου Φίλη και λοιπών..σας τους χαρίζουμε ολετήρες.


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top