Αυτούς τους «αντικαπιταλιστές» της Μοσάντ... δεν τους ενοχλεί που η Κεντρική μας Τράπεζα είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ και ο λαός και το κράτος δεν έχoυν καμία δικαιοδοσία επάνω της. 
Δεν τους ενοχλεί που ακόμα και η Γενική Γραμματεία Εσόδων, δηλαδή τα φορολογικά έσοδα του κράτους, θα ελέγχεται από τους τους τοκογλύφους δανειστές κι όχι από τον λαό.
Δεν τους ενοχλεί που οι γενίτσαροι της Βουλής παραδίδουν σε ξένα χέρια τον έλεγχο του πόσιμου νερού, της ενέργειας, τις επικοινωνίες, τα αεροδρόμια, λιμάνια κλπ, όλα υψίστης στρατηγικής σημασίας εν καιρώ κρίσης. 
Δεν τους ενοχλεί που ο λαός υποχρεώνεται να εφαρμόζει Ευρωπαϊκούς νόμους που επιβάλλουν ανεξέλεγκτα κέντρα, δεν τους ενοχλεί που οι Έλληνες πηδάνε από τα μπαλκόνια κι έχει διαλυθεί το κράτος πρόνοιας για να εξοφληθούν τα ανύπαρκτα εξοπλιστικά και τα ανύπαρκτα Ολυμπιακά ...αλλά δεν βλέπουν την ώρα να γίνει διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους.
Οι Διαφωτιστές παλεύουν ενάντια στο Σκοτάδι... με εντολή των φωτισμένων τοκογλύφων.

Βλέπετε οι συγκεκριμένοι «αντικαπιταλιστές» όπως και οι περιούσιοι ηγέτες τους... στοχοποιούν τη θρησκεία της φτωχολογιάς... αλλά ποτέ τη θρησκεία των περιούσιων τοκογλύφων που ελέγχουν τα κεφάλαια.
Η χιλιοστή θεατρική παράσταση των κλόουν που οι τοκογλύφοι πληρώνουν για να παραστήσουν τους «επαναστάτες», τους «αντικαπιταλιστές», τους «ριζοσπάστες» κλπ, δεν είναι καθόλου τυχαία. Η ριζοσπαστικότητά τους ...εξατμίζεται μπροστά στους τοκογλύφους, μπροστά στις Συναγωγές, τις Στοές και τον Σιωνισμό, που διευθύνουν την παράσταση.


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top