ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 
 
Μία έρευνα του Πανεπιστημίου Στιρλινγκ της Σκωτίας βρήκε ποιο πράγμα είναι πιο ελκυστικό στους άνδρες, σύμφωνα με το αντίθετο φύλο. Και όχι, δεν είναι ούτε το καλογυμνασμένο σώμα, ούτε το προσεγμένο κούρεμα, ούτε το «προχωρημένο» στιλ.
Συγκεκριμένα, ερευνητές του Πανεπιστημίου ζήτησαν από την μία, 130 άνδρες και γυναίκες να βαθμολογήσουν το πόσο ελκυστικό βρίσκουν άντρες από φωτογραφίες και από την άλλη μια ξεχωριστή ομάδα των 239 ανδρών και γυναικών, για να αξιολογήσουν την εξωτερική εμφάνιση 40 ατόμων του αντίθετου φύλου αντίστοιχα. Αυτό, λοιπόν, που διαπιστώθηκε ήταν κάπως περίεργο.
Από την μία πλευρά, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στις μυρωδιές και ως εκ τούτου αντιλαμβάνονται με μιας όταν οι άντρες φοράνε κάποιο άρωμα. Από την άλλη, οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες πιο σέξι όταν φορούν αποσμητικό. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως οι γυναίκες στο δεύτερο πείραμα, δεν αξιολόγησαν τόσο την εμφάνισή των ανδρών, όσο το πόσο καθαροί και φρεσκομυριστοί ήταν.
Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι πως δεν μετράνε μόνο τα στιβαρά χέρια και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ενός άνδρας, καθώς οι γυναίκες «εγείρονται» από το ποιοτικό ανδρικό άρωμα.
 
Πηγή

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top