Φωτογραφία: Daily Mail
 
 
ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ»
 
Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Μεγάλης Βρετανίας, η «Daily Mail» είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Brexit τις προηγούμενες εβδομάδες και όπως είναι λογικό, πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Με κεντρικό τίτλο «Independence Day» (Ημέρα Ανεξαρτησίας) στην ηλεκτρονική της έκδοση, η «Daily Mail» κάνει λόγο για νέα εποχή στην πολιτική σκηνή.
«Η καμπάνια υπέρ του Brexit επικράτησε στο δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στην ΕΕ, προκαλώντας πολιτικό σεισμό και πανικό στις αγορές.
Ο Νάιτζελ Φάρατζ, χαρακτήρισε την ημέρα «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και δήλωσε πως πρόκειται για μια νίκη των αληθινών ανθρώπων. Η μάχη άρχισε να ξεκαθαρίζει από το Σάντερλαντ όπου το Brexit συγκέντρωσε ποσοστό στο 61%.
Η νίκη έκπληξη στο Σουόνσι όπου θεωρήθηκε το προπύργιο της παραμονής, υπέγραψε την έξοδο. Η στερλίνα υποχώρησε έναντι του δολαρίου στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 31 ετών. Η νίκη με μικρή διαφορά στο Τσέστερ ήταν το αποτέλεσμα που έδειχνε πως δεν υπάρχει επιστροφή για τον Ντέιβιντ Κάμερον, οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή του τις επόμενες ώρες», σημειώνει το πρώτο θέμα της «Daily Mail» έχοντας πανηγυρική φωτογραφία του Φάρατζ.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top