Νικολόπουλος για Brexit: Ζούμε τη μετάπλαση του ευρωπαϊκού ονείρου σε γερμανικό εφιάλτη«Λυπάμαι που δεν μπαίνει μπροστά ο Δεσπότης μας ως άλλος “Παπαφλέσσας” να ξεσηκώσει του περήφανους, αλλά ταπεινωμένους Έλληνες από τους ξένους κατακτητές- δανειστές», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα «Μπράβο» του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβροσίου προς τους Βρετανούς για το Brexit και για τα «ουστ στους κατακτητές» μας.


«Αναζητείται ηγεσία που θα σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης, που θα πει όχι στην Ευρώπη των αγορών και που αν χρειασθεί θα προχωρήσει στον “απογαλακτισμό μας” από την Γερμανία. Το Brexit αποτελεί την πρώτη μεγάλη και οδυνηρή ήττα της “Ευρώπης των τραπεζιτών” και των αντιλαϊκών πολιτικών. Η αίσθηση κατάρρευσης του οράματος μίας Ευρώπης της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, για το οποίο εργάστηκαν σκληρά κάποιοι πολιτικοί γίγαντες του παρελθόντος, διδασκόμενοι από τα λάθη που γέμισαν με άπειρο πόνο, αίμα και ερείπια την ήπειρο, είναι οδυνηρή. Δεν πρέπει λοιπόν να εκπλήσσει το Brexit , καθώς και οι δηλώσεις Αμβροσίου και κανέναν όμως, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπου με εξίσου οδυνηρό τρόπο έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια τις λανθασμένες συνταγές του ιερατείου των Βρυξελλών», πρόσθεσε.

«Ναι, συμφωνούμε», είπε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος «με τον Μητροπολίτη μας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεστράτισε από την αρχική μορφή και αποστολή της. Μεταμορφώθηκε σε μία μορφή επικυριαρχίας και καταδυναστεύσεως της Γερμανίας εις βάρος των άλλων Κρατών.

Συμφωνούμε ότι: Την μετέτρεψαν σε ΕΕ των Τραπεζών, όπου μετράει μόνο το κέρδος και η υποταγή.

Συμφωνούμε ότι : Οι κύριοι φταίχτες για αυτό είναι οι Γερμανοί, που για τρίτη φορά αποδεικνύονται μοιραίοι.

Συμφωνούμε ότι: “θύμα” αυτής της τυραννικής επικυριαρχίας είναι και η χώρα μας.

Συμφωνούμε γιατί εμείς έχουμε ζήσει την εμπειρία της πρώτης Γερμανικής κατοχής. Το ίδιο άκαρδοι δυστυχώς είναι και σήμερα! Κατόρθωσαν το ακατόρθωτο, μας έχουν χρεώσει μέχρι το έτος... 2099!!!

Συμφωνούμε και μαζί με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο συγχαίρουμε και εμείς τον ταλαιπωρημένο λαό της Μεγάλης Βρετανίας, διότι με την ηρωική απόφαση του άνοιξε την πόρτα για να φύγει η Αγγλία από την τυραννία της Γερμανικής επικυριαρχίας!

Οι Βρετανοί άνοιξαν την πόρτα για να ελευθερωθεί η Ευρώπη από την οικονομική καταδυνάστευση των Γερμανικών εξουσιαστών».

Και ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε: «Η Ελλάδα στις πιο κρίσιμες στιγμές διάλεξε να ‘ναι με τους Βρετανούς και βγήκε ωφελημένη και δικαιωμένη. Έχει απόλυτα δίκιο λοιπόν ο μαχητικός Ιεράρχης μας, ο οποίος καταγγέλλει ότι ακριβώς όσα πιστεύουν οι Έλληνες. Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας δεν μασήσαμε τα λόγια μας και απερίφραστα και χωρίς φτιασιδώματα και λεκτικές περικοκλάδες, ζητήσαμε και ζητάμε να αρνηθούμε την υποταγή στο γερμανικό σχεδιασμό! Όσοι πολίτες, όσοι κληρικοί, όσοι πολιτικοί βρισκόμαστε στο πλευρό των Βρετανών που αποφάσισαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στη γερμανική μονοκρατορία της Ευρώπης και έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα όλων εκείνων που βάζουν συμφέροντα των ολίγων και ισχυρών πάνω από τα συμφέροντα των πολλών και αδυνάτων. Όσοι δεν θέλουμε μια “Γερμανική Ευρώπη” που δεν την έχει ανάγκη ούτε η Ήπειρός μας ούτε ο κόσμος δεν είμαστε εκφραστές ενός αντι-ευρωπαϊκού ιδεολογικού προστάγματος αλλά εραστές μιας Ευρώπης στηριγμένης στις αρχές και τις αξίες των μεγάλων οραματιστών και πρωτεργατών της».


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top