Στελέχη της Εθνικής Αστυνομίας της Ουκρανίας εξέφρασαν τη διαφωνία τους σχετικά με την πολιτική ανοχής της Αρχηγού τους, Khatia Dekanoidze, προς την επερχόμενη «παρέλαση LGBT” στο Κίεβο. Αυτό αναφέρθηκε από την Πανουκρανική Ένωση Βετεράνων Αντιτρομοκρατικών Επιχειρήσεων, μέλη της οποίας υπηρετούν στην Εθνική Αστυνομία. 
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της ομάδας πρωτοβουλίας,η Εθνική Αστυνομία έλαβε εντολή να ασκήσει σωματική βία κατά των ακτιβιστών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διαταράξουν την «παρέλαση». Ωστόσο, οι αστυνομικοί αρνούνται να αντιπαρατεθούν με τους πατριώτες ακτιβιστές διαδηλωτές. 
“Θέλουν να είμαστε εξοικειωμένοι με την προστασία των gay και των “παρελάσεών” τους από πατριώτες και να μας χρησιμοποιούν ως φύλακες στο μέλλον. Αρνούμαστε να εκτελέσουμε εγκληματικές διαταγές – αρνούμαστε να χρησιμοποιήσουμε βία εναντίον πατριωτών, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να εξουδετερώσουν την γκέι παρέλαση. Καλούμε κάθε αξιωματούχο της ουκρανικής επιβολής του νόμου να σέβεται τις ηθικές και χριστιανικές αξίες, την προστασία της δημόσιας τάξης, να μην αντιταχθεί στις πατριώτες. ” αναφέρει η ανακοίνωσή τους. 
Η λεγόμενη «Πορεία της ισότητας» έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Κίεβο στις 12 Ιουνίου. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι του Κιέβου έχουν υποβάλει αίτημα για την απαγόρευση της εκδήλωση των LGBT....

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top