Προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από δαύτους… και εννοώ τους «άρχοντες» των δακτυλιδιών Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο, και των συνεργών τους. Ποιόν διόρισαν ως νέο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) με εντολή Υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου στις 1 Ιουνίου 2016;
Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*ΔΙΟΡΙΣΑΝ τον Christof Gabriel Maetze Ποιος είναι;
Είναι ο επικεφαλής (αδιευκρίνιστων) παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (;), και Μέλος του εκτελεστικού Συμβουλίου Διαχείρισης της γερμανικής Τράπεζας Commerzbank AG.
ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, Άπαντες της ελληνικής Κυβέρνησης του Ελλαδιστάν και της «Kommandantur» της κάθε Μέρκελ των άθρησκων, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ του «Μπανανιστάν» απέφυγαν να μας πούν ότι, το Νέο μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας CHRISTOF GABRIEL MAETZE μόλις μερικούς μήνες πριν, με την ιδιότητα του ως Μέλος του εκτελεστικού Συμβουλίου Διαχείρισης της γερμανικής Τράπεζας Commerzbank AG, τον Νοέμβριο του 2015, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ από το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Περιφέρειας Κολούμπια (Ποινικό Τμήμα) για αξιόποινες ποινικά κολάσιμες πράξεις μεταξύ αυτών και της Συνωμοσίας σε βάρος τρίτων ιδιωτικών και δημοσίου συμφερόντων.
Αυτά τα «μαργαριτάρια» θα είναι υπεύθυνα και θα αποφασίζουν για το ξεπούλημα της Ελληνικής Γης.

ΕΛΛΗΝΕΣ Συνεχίστε να τους κοιτάτε στα μάτια… ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Παρακάτω όλα τα στοιχεία:
* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top