Αφού πέρασαν αρκετές μέρες από την λήξη της επίσκεψης του Β.Πούτιν στην πατρίδα μας,μπορούμε αβίαστα,να βγάλουμε το συμπέρασμα και αφού έχουμε αναλύσει όλες τις πληροφορίες που έρχονται από την ρωσική πλευρά,πως το πολιτικό σκέλος της επίσκεψης,στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία!
Τέτοια ήταν η αηδία,του Ρώσου προέδρου,από την ανάγκη συναναστροφής του,για λόγους πρωτοκόλλου,με τους Τσίπρα-Παυλόπουλο-Καμένο,που έκανε ότι μπορούσε για να το αποτυπώνει στο ύφος του κατά τις φωτογραφίσεις.
Όπως η φώτο που σας παραθέτουμε,από την χειραψία,με τον Τσίπρα,το πρόσωπο του Β.Πούτιν έχει υποστεί μια άνευ προηγουμένου αλλοίωση,για να μπορέσει να ανταποκριθεί,λες και συναντά τον έξω από δω!!!

Πολιτικά,η Ρωσία εισέπραξε την ίδια ακριβώς απόρριψη και κοροιδία,την οποία βιώνει διαχρονικά,από τις υποτακτικές,στους Αμερικανούς,ελλαδικές κυβερνήσεις.Καμία μα καμία χειροπιαστή συμφωνία δεν συνομολογήθηκε,πέραν αυτών που ισχύουν από την δεκαετία του 1990 και πιο πίσω.
Όλα τα άλλα περί προμήθειας οπλικών συστημάτων από την Μόσχα,την δίκαιη συμμετοχή της Ρωσίας σε διαγωνισμούς αποκρατικοποιήσεων,είναι για τους αφελείς.
Καμία μα καμία,συμφωνία,ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία,δεν πρόκειται,ειδικά στον στρατιωτικό τομέα,να πραγματοποιηθεί,αν πρώτα δεν υποστούμε εθνική καταστροφή και δεν αποκαθηλωθούν οι δυνάμεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ,που πίνουν το αίμα του έθνους μας.

Εκεί που αβίαστα,ο Β.Πούτιν και η ρωσική αντιπροσωπεία,χαμογέλσαν με σώμα και ψυχή και η επίσκεψη στέφθηκε ,από πλήρη επιτυχία,ήταν στο προσκύνημα του Αγίου Όρους.
Όσο και αν οι φαναριώτες με πρωτοστάτη τον άνθρωπο των Αμερικανών στον Βόσπορο,Βαρθολομαίο,με ιταμές προκλήσεις και εμπόδια,προσπάθησαν να αμαυρώσουν το συγκλονιστικό προσκύνημα του Ρώσου προέδρου,στον Άθωνα,η Παναγία τους χάλασε τα σχέδια.
Μια άνευ προηγουμένου Ορθόδοξη παγκόσμια μαρτυρία,για τον άλλο πόλο,αυτόν της ορθόδοξης θεώρησης της ζωής και της πολιτικής,δόθηκε και πέρασε στα σπίτια όλων των ορθοδόξων,όλων των ελεύθερων ανθρώπων.
Εκεί στο πρωτάτο των Καρυών του Αγίου Όρους,η χάρις της Παναγίας μας,πέταξε έξω τον μασώνο πρόεδρο της ελληνόφωνης δημοκρατίας,Παυλόπουλο και αποκατέστησε στον βυζαντινό θρόνο,έναν εν Χριστώ Ιησού πιστό ηγεμόνα,που φεύγοντας από την Ελλάδα,πήρε μαζί του,τις ευχές μας,την αγάπη μας,τα δάκρυα μας…
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top