«Οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι είναι σωστό και τι λάθος, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που νιώθει ο Ιεχωβάς»


Μάρτυρες του Ιεχωβά κυκλοφόρησαν ένα χαριτωμένο animation με επιρροές από την Pixar, το οποίο προορίζεται να διδάξει στα παιδιά ότι ο γάμος του ιδίου φύλου είναι ενάντια στο θέλημα του Θεού.

Το..Μάθημα 22 έχει τίτλο «ένας άνδρας, μία γυναίκα» και αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς που ονομάζεται "Γίνε φίλος του Ιεχωβά!"

Το βίντεο απεικονίζει ένα νεαρό κορίτσι που λέει στη μητέρα της για ένα επεισόδιο στο σχολείο. Το θέμα αφορούσε μια φίλη της που ονομάζεται Carrie και η οποία ζωγράφισε μια εικόνα της οικογένειάς της, η οποία έχει δύο μαμάδες, αλλά δεν έχει μπαμπά. Το κορίτσι μάλιστα, αναφέρει και το σχόλιο του "ειδωλολάτρη" καθηγητή ότι «το μόνο που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι να αγαπούν ο ένας τον άλλο και να είναι ευτυχισμένοι». Αυτό το κομμάτι της κοινής λογικής αλήθειας δίνει στη μητέρα του κοριτσιού το ερέθισμα να εξηγήσει ότι οι μαμάδες της Carrie δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στον ουρανό αν επιμένουν σε τέτοιες ανίερες επιδιώξεις.

«Οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι είναι σωστό και τι λάθος, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που νιώθει ο Ιεχωβάς», λέει η μητέρα. 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top