Ένας έρωτας στα κοινοβουλευτικά έδρανα 

 

Το love story της Άννας Καραμανλή και του Κώστα Μουσουρούλη προβάλει το secret της εφημερίδας "παραπολιτικα". Ένα love story που οδήγησε στην συγκατοίκηση... παρότι ο ένας ζει στις Βρυξέλλες και η άλλη στην Αθήνα.

Ένας απροσδόκητος έρωτας αλλά και μια πορεία ζωής και πολιτικής δράσης γεννήθηκε στα έδρανα της Βουλής. Ο λόγος για την βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή και τον γαλάζιο πρώην υπουργό Κώστα Μουσουρούλη που εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι, σύμφωνα με το ένθετο των Παραπολιτικών «Secret».

Η κοινή τους πολιτική δράση με σημείο αναφοράς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η γνωριμία τους στη Βουλή αλλά και οι προσδοκίες για την πολιτική τους πορεία τούς έφεραν  κοντά και η συνεργασία τους εξελίχθηκε μετά από καιρό σε στενή φιλία που οδήγησε στον έρωτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» το ζευγάρι εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να ζήσει μαζί και πλέον μοιράζεται την ίδια στέγη στο σπίτι της βουλευτίνας της Ν.Δ. στην Κηφισιά.
Ο κ Μουσουρούλςη μοιράζεται το χρόνο του μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας και η Άννα Καραμανλή φροντίζει για τις ισορροπίες όχι μόνο για τη σχέση τους αλλά και τις οικογένειές τους αφού και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους τους.
Ο κ. Μουσουρούλης έχει τρία παιδιά και η Άννα Καραμανλή δύο.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top