Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αποφασισμένη φέρεται η Ρωσία να καταδικάσει και δικαστικά την Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στις 24 Νοεμβρίου με στόχο τη επιδίκαση χοντρής αποζημίωσης από το τουρκικό κράτος.

Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφοριες από την τουρκική πρωτεύουσα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, η Ρωσία θα επιδικάσει για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο Ρώσος πιλότος Oleg Peşkov από του Τούρκους, μεγάλη αποζημίωση με προσφυγή στα νομικά δικαστήρια.


H απόφαση αυτή της Ρωσίας που έχει θορυβήσει την Άγκυρα, έρχεται μετά από προανάκριση που διενέργησαν οι Ρώσοι για τα αίτια της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους αποδίδοντας βαριές ευθύνες στις τουρκικές αρχές.

Έτσι άλλο ένα γεγονός έρχεται να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας, που σύμφωνα και με πολλούς Τούρκους αρθρογράφους, όπως Önal Çervikoz, της εφημερίδας Hürriyet σε άρθρο του στις 25/5 με τίτλο «Yeni Hükümet ve dış politika», βρίσκονται ένα μόλις βήμα πριν από την γενική ανάφλεξη.

Άραγε οι προφητείες των Αγίων Γερόντων ?


Rusya Türkiye ye Dava Açıyor = Η Ρωσία μηνίει την Τουρκία, (για την κατάρριψη του ρώσικου αεροσκάφους)

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top