ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ HOCHTIEF


Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα ρε αλήτες ψευτοαριστεροί της μίζας και ψευτοπατριώτες της καρέκλας την αιματοβαμμένη διαθήκη γης που μας αφήσανε οι παππούδες μας και τις κληρονομιές των παιδιών μας να τις διαχειρίζονται και να τις ξεπουλάνε τραπεζίτες που θα διορίζονται με δική τους απόφαση για να τις δίνουν όπου θέλουν όποτε θέλουν και όσο θέλουν. 
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτή την πατρίδα να την παραδώσετε στα ξένα συμφέροντα;

ΔΕΙΤΕ TI ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. 
ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top