Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Οι αγαπολογίες της εκκλησίας δεν θα μας σώσουν από το Ισλάμ. Αν ο νόμος της Σαρίας συνεχίζει να εξαπλώνεται θα έχουμε όλο και λιγότερη ελευθερία λόγου, γι’ αυτό μιλήστε όσο μπορείτε.

«Η αγάπη μπορεί να νικήσει το κακό», λένε οι φιλελεύθεροι καθώς και οι εκκλησιαστικοί ηγέτες τονίζοντας ότι είναι ένα από τα μηνύματα που υπάρχει μέσα στη Βίβλο. Είναι άραγε τυχαίο ότι πάντα άθεοι και εχθροί της εκκλησίας προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα λόγια του Χριστού στους Χριστιανούς;

«Εγώ όμως σας λέγω να μη καταληφθήτε από οργήν και εχθρότητα και να μη αντισταθήτε στον πονηρόν άνθρωπον αποδιδόντες κακόν αντί κακού, αλλά αν κανείς σε ραπίση στο δεξιόν μέρος του πρωσώπου σας, γύρισε με πραότητα και υποχωρητικότητα και το άλλο μέρος του προσώπου» (πρόθυμος να δεχθής και δεύτερον ράπισμα). Ματθ. 5,39


Αυτή είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη δήλωση από όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Ιησούς. Οι φιλελεύθεροι, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση περί ηθικής, πιστεύουν πως αυτό που διδάσκει αυτή η περικοπή στους ανθρώπους είναι να… επιτρέπουν δολοφόνους, βιαστές και κλέφτες να κάνουν ανεξέλεγκτα κακό στην ανθρωπότητα χωρίς συνέπειες. Η ανάπτυξη μιας ηθικής πυξίδας δεν είναι θέμα της κατανόησης του καλού και του κακού, αλλά να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος.

«Μη συνδέεσθε στενά και μη συνοδοιπορείτε με τους απίστους (με τους οποίους, ως εκ της απιστίας των, είναι αδύνατος η καλή συνεννόησις και συνεργασία σας). Διότι ποία συνάφεια και ανάμιξις ημπορεί να υπάρχη μεταξύ της δικαιοσύνης και της παρανομίας; Ποία επικοινωνία μεταξύ φωτός και σκότους;» Β Κορ. 6,14

Οι κακοί άνθρωποι για τους οποίους μιλάει ο Ιησούς είναι κάθε τελευταίο πρόσωπο που έχει γεννηθεί πάνω στη Γη. Ο ίδιος αναφέρεται σε ανθρώπους οι οποίοι μας προσβάλλουν, μπορεί και να μας χαστουκίζουν στο πρόσωπο, όχι όμως για ανθρώπους οι οποίοι θα μας φονεύσουν, θα βιάσουν τις συζύγους μας, θα υποδουλώσουν τα παιδιά μας. Ο Ιησούς λέει πως αν κάποιος είναι προσβλητικός απέναντί σας, θα πρέπει να απομακρυνθείτε και να αφήσετε το Θεό να τον αντιμετωπίσει με το δικό του τρόπο.

Ζωντανό παράδειγμα είναι η ιστορία της πονόψυχης Σουηδέζας Elin Krantz, η οποία έλεγε «Refugees welcome»,δηλαδή «Καλώς ήρθατε Πρόσφυγες» και ήταν πρώτη στην υποστήριξη των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ώσπου μια ήμερα το πλήρωσε με την ίδια την ζωή της.

Η Elin Krantz ενώ κάποτε ήταν μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα, τώρα εδώ και έξι μήνες είναι νεκρή. Μαζί με άλλους στο Facebook υποστήριζε το κίνημα «We Like Diversity», ονομαζόταν «πολυπολιτισμική» και ήταν γενικότερα δραστήρια στο να υποστηρίζει τους λαθρό από τις δήθεν εμπόλεμες χώρες. Τα τελευταία λεπτά της ζωής της όμως το μετάνιωσε αυτό, διότι εκείνη την ημέρα συνάντησε στο τρένο τον 23χρονο Αφρικανό δολοφόνο της, στο Hisingen της Σουηδίας και τα ίχνη της χάθηκαν. Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε νεκρή, στο σημείο που μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές, βιάστηκε μέχρι θανάτου.

Μια άλλη περίπτωση παρόμοια με αυτήν που αναφέραμε πάλι από ανθρώπους που θέλανε να βοηθήσουν τον πλησίον τους, και να τον φιλοξενήσουν στο σπίτι τους. Γιατί όπως μας λένε οι ιερείς στον κάθε λαθρό θα πρέπει να βλέπετε τον ίδιο το Χριστό, και ότι κάνετε για αυτούς στην ουσία το κάνετε για τον ίδιο το Χριστό.

Παρόλα αυτά, σήμερα με την παγκοσμιοποίηση και τα χρόνια του εωσφόρου, όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι τα πράγματα έχουν διαφορετική «απόχρωση» και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε αυτά τα επιπόλαια και πονηρά κηρύγματα, διότι όπως διαπιστώνεται καθημερινώς πολλοί εκ των ιερωμένων δουλεύουν για το σύστημα.

Η περίπτωση αυτή αφορά μια μητέρα από τη Σουηδία, η οποία αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να φιλοξενήσει στο σπίτι της έναν μετανάστη από την Ερυθραία, ονόματι Ισαάκ. Συνήθως ο λόγος που δέχονται οι οικογένειες να φιλοξενήσουν λαθρό είναι εκτός από φιλανθρωπικός και η οικονομική ενίσχυση η οποία λαμβάνουν από το κράτος σαν στήριξη της προσπάθειας, έτσι καταφέρνουν τα κρατικά όργανα και ξεγελούν χιλιάδες οικογένειες.

Η μητέρα αυτή λοιπόν, ζούσε με την κόρη της μόνη στο διαμέρισμά της και σκέφτηκε να βοηθήσει και αυτή φιλοξενώντας έναν λαθρομετανάστη στο σπίτι της. Την παραμονή της 18ης Αυγούστου του 2015, η κόρη της η Έμμα ξύπνησε απότομα γιατί βρήκε τον Ισαάκ να σκύβει από επάνω της και να ζουλάει το στήθος της με μανία. Αργότερα ομολόγησε ότι υπέφερε με πόνους στο στήθος μετά το συμβάν και δεν ήθελε να το πει σε κανέναν, καθώς φοβόταν ότι θα δημιουργούσε πρόβλημα στην μητέρα της. Επίσης το κορίτσι είπε ότι φοβόταν πάρα πολύ στο σπίτι γενικά γιατί η φυσιογνωμία του Ισαάκ, έτσι τον έλεγαν τον λαθρο, της δημιουργούσε τρόμο.


Ο Ισαάκ εντωμεταξύ, αφότου παραδέχτηκε ύστερα από πιέσεις ότι ασέλγησε εις βάρος του κοριτσιού, υποστήριζε ότι είναι μόλις 15 χρονών. Ανέφερε πως άρχισε να πηγαίνει σχολείο στην Ερυθραία όταν ήταν 10 χρονών και ύστερα συνέχισε το σχολείο για άλλα επτά χρόνια. Τέλειωσε το σχολείο πριν από δύο χρόνια το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τον κάνει 15 χρονών. Παρόλο που η εξήγησή του εκτός από ψεύτικη ήταν και παράδοξη, το Επαρχιακό Δικαστήριο του Λουντ την αποδέχτηκε και τον έστειλε απλώς για συμβουλευτική υποστήριξη για να ελέγχει τις ορμές του.

Ο Χριστός ποτέ δεν είπε, «Αν κάποιος βιάζει τη γυναίκα σου, δώσε σε αυτόν την κόρη σου», ή «αν κάποιος σκοτώσει τον αδερφό σου, δώσε σε αυτόν τον γιο σου». Ο Ιησούς δεν συμβούλεψε ποτέ να αποσυρθούμε και να αφήσουμε το κακό να κυβερνήσει πάνω στη Γη, ή να παραδώσουμε τα παιδιά μας στα παιδιά του Σατανά για να ανατραφούν με τους τρόπους των πραγματικά κακών ανθρώπων των οποίων οι καρδιές είναι τόσο σκοτεινές που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν ποτέ να δουν το φως.

«Επειδή από κάτι τέτοιους προέρχονται εκείνοι, που εισδύουν με δολιότητα εις τα σπίτια και σύρουν με το μέρος των σαν αιχμαλώτους γυναικάρια, που έχουν σωρόν αμαρτίες επάνω των και άγονται και φέρονται από ποικίλας επιθυμίας.» Β Τιμ. 3,6

Η ερώτηση για τους φιλελεύθερους και τους ιερείς, οι οποίοι απεχθάνονται τον πόλεμο επειδή αθώοι πεθαίνουν, είναι αυτή: πως θα σταματήσουν αυτούς τους ανθρώπους από το να δολοφονήσουν τα παιδιά σας; Η απάντηση θα καθορίσει αν τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν με γονείς οι οποίοι τα αγαπούν, ή αν θα απολεσθούν σαν σκλάβοι ή απορρίμματα του Ισλάμ. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος αντιμετωπίστηκε επειδή δίκαιοι άνθρωποι αναγνώρισαν ότι τα δολοφονικά ολοκληρωτικά καθεστώτα των Ναζί της Γερμανίας και της αυτοκρατορικής Ιαπωνίας δεν δύνατο να τους επιτραπεί να κυριαρχήσουν τον κόσμο. Έφυγαν 40 χρόνια σε έναν Ψυχρό Πόλεμο με τους Σοβιετικούς Κομμουνιστές οι οποίοι αιχμαλώτισαν την Ανατολική Ευρώπη για τον ίδιο λόγο.

Ο Μαχάτμα Γκάντι, για παράδειγμα, έβαλε τέλος στη Βρετανική κατοχή της Ινδίας μέσω ειρηνικής αντίστασης. Ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ κατάφερε να νικήσει την καταπίεση των νότιο-Δημοκρατών επίσης μέσω ειρηνικής αντίστασης. Και οι δυο όμως αναζήτησαν δικαιοσύνη μέσω χριστιανικών κοινοτήτων. Η ιδέα της δικαιοσύνης για το Ισλάμ είναι υποταγή ή θάνατος. Γιατί επομένως να πιστέψει κάποιος ότι η υποταγή στο Ισλάμ θα είναι κάτι καλό ?

Οι μάρτυρες πολέμησαν και θυσιαστήκαν για τον χριστιανισμό, και να μην ξεχνάμε ότι δύο από τους μεγαλύτερους άγιους του χριστιανισμού, ο Άγιος Δημήτριος και ο Άγιος Γεώργιος ήταν οι μεγαλύτεροι πολεμιστές του χριστιανισμού και απεικονίζονται με πολεμική πανοπλία όπως και ορισμένοι άλλοι Άγιοι.

Η ατιμία των πολιτικών σε όλα τα θέματα είναι αναμενόμενη καθώς πρόκειται για ένα βρώμικο παιχνίδι το οποίο θεωρείται για αυτούς φυσιολογικό. Για τους ιερείς όμως είναι εντελώς αδικαιολόγητο καθώς είναι καθήκον τους να πολεμούν για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια. Δυστυχώς όμως συνεχίζουν να κάνουν την πολιτική τους καθώς και ασταμάτητη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών επιμένοντας ότι είναι πρόσφυγες, παρόλα τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα και αποδεικνύουν το αντίθετο.

«γυμνοί και από την στοιχειώδη στοργήν προς τους οικείους, αδιάλλακτοι και ασυμβίβαστοι, διαβολείς και συκοφάνται, άγριοι και σκληροί, χωρίς καμμίαν αγάπην προς το αγαθόν, προδόται, παράφοροι και αυθάδεις, φουσκωμένοι και σκοτισμένοι από οίησιν, θα αγαπούν περισσότερον τας ηδονάς παρά τον Θεόν• άνθρωποι που θα έχουν το εξωτερικόν σχήμα και την εμφάνισιν της ευσεβείας, θα έχουν όμως αρνηθή την δύναμίν της. Φεύγε μακρυά από αυτούς, (διότι άλλως υπάρχει κίνδυνος να εκμεταλλευθούν το κύρος σου).» Β Τιμ. 3,3-6

Ίσως αν οι θρησκευτικοί ηγέτες άρχιζαν να ενημερώνονται σταθερότερα για τα πολιτικά θέματα, έπαυαν να προσκυνούν το χρήμα και να αναζητούν δόξα και να περιμένουν σε όλα «ο Θεός να βάλει το χέρι του»,τότε θα μπορέσει πραγματικά το έθνος μας να στραφεί προς τη δικαιοσύνη μακριά από το σκοτεινό μονοπάτι της παγκοσμιοποίησης. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να ξεσηκωθούμε και να μην επιτρέψουμε το κακό να φτάσει στο κατώφλι μας διότι τότε θα είναι πολύ αργά.

Η κατάσταση είναι όπως η λυρική περιγραφή που αναλύθηκε στο παρελθόν «Το φίδι όσο και αν θέλεις να το φιλοξενήσεις στο σπίτι σου μια ήμερα θα σε δαγκώσει δεν καταλαβαίνει από αγάπη.»
Το άρθρο σχετικά με το βίντεοΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top