ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Συνέχεια στις Πανελλαδικές με Μαθηματικά και Ιστορία


Με τα μαθήματα των Μαθηματικών και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορίας και τα δύο μαθήματα γενικής παιδείας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή σε Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα.


Το Ethnos.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς θα μεταδίδει τις απαντήσεις.

Οι υποψήφιοι θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις εξετάσεις το Σαββατοκύριακο προκειμένου να κάνουν τις επαναλήψεις τους για να εξετασθούν και πάλι τη Δευτέρα, που ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών με τα μαθήματα της Ιστορίας και της Φυσικής.

Χθες, οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα Μαθηματικά τα οποία κρίθηκαν ως βατά και εντός της διδακτέας ύλης.

Ο αριθμός των φετινών υποψηφίων, ανέρχεται σε 103.336, εκ των οποίων οι 6.000 είναι απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, που επέλεξαν να διαγωνιστούν με το παλαιό σύστημα των έξι μαθημάτων. Οι εισακτέοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα είναι 69.985, αυξημένοι κατά 2.000 στα ΤΕΙ και μειωμένοι κατά 300 λιγότεροι στα Πανεπιστήμια.

Η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων πέφτει την 1η Ιουνίου για τους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων και στις 6 Ιουνίου για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων, ενώ οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διαρκέσουν έως τα τέλη Ιουνίου.


Πηγή
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top