Ο Μιλόσεβιτς κατέστρεψε τον λαό του.Ο Σαντάμ ψέκαζε με θανατηφόρα αέρια τον λαό του.Ο Καντάφι πυροβολούσε τον λαό του.Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν σκότωσε τον θείο του κι άλλους αξιωματικούς καιο Άσαντ δεν μπορεί να σταματήσει να σκοτώνει τον λαό του.Μόνον όσες χώρες έχουν ΚΡΑΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες υποφέρουν από …«δικτάτορες», που ξαφνικά τους …τσιμπάει μία μύγα τσε-τσε κι αρχίζουν να σκοτώνουν τους λαούς τους
Και τότε οι …«φιλάνθρωποι» Δυτικοί παρεμβαίνουν δυναμικά και «σώζουν» τους λαούς από τους …«κακούς δικτάτορες».

Μόνο στο ΙΡΑΚ οι …«καλοί» φρόντισαν να πεθάνουν, μαζί με τον «δικτάτορα, και περίπου 1.500.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 576.000 παιδάκια.Κι όπως είπε και η ύαινα του σιωνισμού Madeleine Albright…: «Άξιζε να πεθάνουν μισό εκατομμύριο παιδάκια…»
Μάλιστα στην περίπτωση που ο ίδιος ο Obama, ο κλόουν της Goldman Sachs, σκοτώσει Αμερικανούς πολίτες, τότε δεν είναι και πολύ τραγικό… Δεν γίνεται καν πρώτη είδηση.
Στην περίπτωση των Δυνάμεων του …«Καλού» οι κυβερνήσεις μπορούν ΝΟΜΙΜΑ να σκοτώσουν τους δικούς τους πολίτες, αν και πάντα προτιμούν να εξολοθρεύουν μαζικά αμάχους χωρών που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και στο Σύστημα ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών.

Σίγμα

Υ.Γ. Και στο μεταξύ τα Δυτικά ΜΜΕ μας ενημερώνουν ότι ΚΑΙ ο Μαδούρο έχει (τώρα τελευταία) …τρελλαθεί!!! Να περιμένουμε τί;
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top