Δείτε σε τι προχωρημένο στάδιο σήψης και παρακμής βρίσκονται οι ΗΠΑ. 
Εντός ολίγου έτσι θα μετατρέψουν και τη χώρα μας.
Δεν απέχουμε σχεδόν καθόλου από το μοντέλο της πολιτισμικής παγκοσμιοποίησης που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ.

Με νοιάζει που :
Α) γίνεται υπερπροβολή των κιναίδων σε όλα τα κανάλια παρ`όλο που η Ελλάδα έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει (χρεοκοπία, διάλυση του κράτους , τους Τούρκους, το λαθρομεταναστευτικό, την υπογεννητικότητα ,την φτώχεια των Ελλήνων κτλ).
Β) ο συμπαθητικός κίναιδος θα παντρευτεί έναν άλλον κίναιδο και θα εξευτελίσει το μυστήριο του γάμου , την αναπαραγωγή και την παραδοσιακή οικογένεια η οποία είναι το πρώτο κοινωνικό κύτταρο .
Γ) οσονούπω θα υιοθετούν ετεροφυλόφιλα παιδάκια τα οποία θα βιώσουν σε ένα ομοφυλόφιλο περιβάλλον και δεν θα νιώσουν ποτέ τη στοργή της μητέρας , που δεν θα πουν ποτέ τη λέξη μαμά.
Δ) οσονούπω θα αλλάξει όλη η παιδεία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα παιδάκια δεν θα ακούνε στο σχολείο τις λέξεις πατέρας και μητέρα αλλά γονέας Α και γονέας Β .
Ε) υπάρχει παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας ενώ κανείς δεν μας είπε ποιος θέσπισε αυτή την διεθνή εορτή και πότε εμείς το συναποφασίσαμε .
Ζ)κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι εφευρίσκουν προπαγανδιστικές λέξεις παντελώς κενές περιεχομένου (πχ ομοφοβία) και εμείς ως καλή πλέμπα θα πρέπει να τις αναπαράγουμε ως αγέλη προβάτων

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top