Αν εμείς στην Ελλάδα έχουμε πρόβλημα με τους αλητάμπουρες μισέλληνες των ΚΕΕΡΦΑ, Ανταρσύα, Κίνηση απελάστε το ρατσισμό, Σύριζα κτλ, τι να πουν οι Αμερικανοί που έχουν χοντρές κακάσχημες ανοργασμικές φεμινίστριες, έξαλλους κίναιδους επαναστατημένους, νεομαρξιστές «μαχητές της κοινωνικής δικαιοσύνης»,εξαγριωμένους ρατσιστές αράπηδες (Μαύροι Πάνθηρες,Η ζωή των μαύρων μετράει κτλ),Νεοταξίτες απολιτίκ και πολλούς άλλους .Αυτοί όλοι οι υπάνθρωποι μπορούν να στοχοποιούν τον Τραμπ και να καλούν τους πάντες για τη φυσική του εξόντωση και δεν τρέχει τίποτα. 
Ο Τραμπ και οι οπαδοί του ανά πάσα στιγμή εκτίθενται σε μέγιστο κίνδυνο φυσικής εξόντωσης και οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί θυματοποιούνται και λανσάρονται ως ήρωες και θύματα .

Ηθικό δίδαγμα: όταν δημιουργείς εθνικιστικό κίνημα ή κόμμα, ή ακόμα και αν είσαι μεγαλοαστός που διέπεσαι από πατριωτικές αξίες, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις στον πολιτικό σου αγώνα είναι να δημιουργήσεις «ομάδες πολιτικής περιφρούρησης».
Είναι μείζονος σημασίας να φτιάξεις «Ομάδες περιφρούρησης», αυτά που το αριστερό και Νεοταξικό κατεστημένο αποκαλούν «Τάγματα Εφόδου», για να προστατέψεις τον εαυτό σου και τον κόσμο που σε ακολουθεί.

Οι αριστεροί καταδικάζουν τα Τάγματα Εφόδου των πολιτικών αντιπάλων τους αλλά δεν βγάζουν λέξη για τα Τάγματα Εφόδου της αριστεράς και της Antifa .Οι επιτιθέμενοι τραμπούκοι, φονιάδες και κακοποιά στοιχεία είναι ήρωες και θύματα ενώ οι κακοί είναι οι αμυνόμενοι που τόλμησαν να συντάξουν ομάδες περιφρούρησης για να σώσουν τη ζωή τους. Εμφανίζουν τα Τάγματα Εφόδου των εθνικιστών ως πολεμοχαρή και ως επιθετικά ενώ είναι 100% αμυντικά , σε ένα πολιτικό περιβάλλον εχθρικό κατά οποιασδήποτε εθνικοπατριωτικής κίνησης.

Είναι στη στρατηγική του Ντόναλντ Τραμπ να αφήνουν τους φονιάδες αριστερούς να του επιτίθενται και έτσι θυματοποιείται στα μάτια των οπαδών του και έτσι ανεβαίνει η απήχηση του.
«Εγώ λέω τη γνώμη μου στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου, και οι άλλοι μου επιτίθενται να με εξοντώσουν». Όχι μαλάκα, εσύ κάνεις τη δουλειά σου αλλά θέτεις σε κίνδυνο τον κόσμο σου. Αν είχες δημιουργήσει «Ομάδες Πολιτικής Περιφρούρησης» δεν θα κουνιόταν φύλλο.
ΘΑ ήξεραν αυτοί οι αλήτες ότι αν επιχειρούσαν το παραμικρό θα τους τσάκιζαν τα κόκαλα , και αν έκαναν αντισυγκέντρωση σε κάθε ομιλία σου θα τους έστελναν στο νοσοκομείο . Στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν εσένα θα τραυματίσουν ή και θα σκοτώσουν οπαδούς σου τους οποίους και δεν σέβεσαι και τους έχεις χεσμένους. 
Είσαι μεγάλος καραγκιόζης να παίζεις με την φυσική ακεραιότητα του κόσμου που σε ακολουθεί και σε στηρίζει . Σκουπίδι Ντόναλντ Τραμπ !

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top