Έφτασε ο ηγέτης της Ρωσίας στην Ελλάδα και αντί να τον υποδεχθεί στο αεροδρόμιο ο Έλληνας ομόλογος του, Αλέξης Τσίπρας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντάλλαξε την πρώτη του χειραψία επί ελληνικού εδάφους με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο…
Το γεγονός ότι ένας υπουργός και όχι ο αρχηγός του κράτους υποδέχεται έναν ηγέτη του βεληνεκούς του Βλαντιμίρ Πούτιν, θεωρείται άκρως προσβλητικό για τους Ρώσους, ειδικά μετά τα όσα γίνονται με την έκρυθμη κατάσταση με την Τουρκία και την μη αντιμετώπιση της από τον εν λόγω υπουργό Άμυνας…
Η δικαιολογία της απουσίας του Άλέξη Τσίπρα, οφείλεται, στο ότι η τελετή υποδοχής ήταν ανεπίσημη…
Ας ελπίσουμε όσο διαρκέσει η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στη χώρα μας, να μην τον απογοητεύουμε…Εικόνα περασμένων δεκαετιών είχε η αίθουσα, όπου το 2014 είχε συναντηθεί ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Κάποιες καρέκλες τοποθετημένες ημικυκλικά για τους δύο ηγέτες και τους συνεργάτες του, ένα τραπεζάκι μεταξύ τους με κάτι σαν ανθοδέσμη πάνω του, μία ξύλινη επιφάνεια ως φόντο με τρεις πίνακες, έντονο γαλάζιο σε άσπρο πλαίσιο.
Εικόνα θλίψης!

Ο Σαμαράς συναντήθηκε λοιπόν με έναν από τους ισχυρότερους πολιτικούς ηγέτες του κόσμου και ουδείς φρόντισε αυτή η συνάντηση να μην έχει οσμή… κακομοιριάς και να μην εκπέμπει εικόνα προχειρότητας.

Ειδικά αυτές οι πλαστικές καρέκλες που κάθισαν οι δύο άνδρες, προκάλεσαν ποικίλα σχόλια ενώ όποιος παρακολούθησε και το βίντεο με την αρχική συνομιλία μεταξύ Σαμαρά και Πούτιν θα διαπιστώσει πώς ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν εμφανώς αμήχανος στην καρέκλα καφενείου που είχε επιλεγεί.

Εντάξει, δεν λέμε ότι ο κ. Σαμαράς έπρεπε να προσφέρει στον κ. Πούτιν ανέσεις… Μαξίμου αλλά μοιάζει αδύνατο να μην βρήκαν οι συνεργάτες του αλλά και οι υπηρεσίες της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κομισιόν μία αίθουσα της προκοπής για τη συνάντηση των δύο ανδρών.

Δείτε την φωτογραφία όταν ο Σαμαράς είχε ταξιδέψει στη Μόσχα και συναντήθηκε με τον Πούτιν… και την άλλη με τις πλαστικές καρέκλες…. Το απόλυτο αίσχος…

Σε λευκή άσπρη πλαστική καρέκλα που πουλάνε οι γύφτοι με τα αγροτικά και τις καρότσες. Σε τέτοια είχαν βάλει να κάτσει ο ηγέτης της Ρωσίας….

Δείτε ξανά το βίντεο….
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top