Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕΠερίπου 180 εκατ. ευρώ λιγότερες πωλήσεις σε σύγκριση με πέρυσι, υπολογίζονται οι απώλειες στον τζίρο της πασχαλινής αγοράς - Αρχίσουν αύριο οι ενδιάμεσες εκπτώσεις Σε -7%, δηλαδή περίπου 180 εκατ. ευρώ λιγότερες πωλήσεις σε σύγκριση με πέρυσι, υπολογίζονται φέτος οι απώλειες στον τζίρο της πασχαλινής αγοράς.

Τα παραπάνω στοιχεία αποκάλυψε την Κυριακή μέσω Twitter ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης.

Με ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κορκίδης έκανε λόγο για περίπου 180 εκατ. ευρώ λιγότερες πωλήσεις κατά την πασχαλινή περίοδο.

Οι καταστηματάρχες προσδοκούν τώρα να βιώσουν τη δική τους «ανάσταση» σε οικονομικό επίπεδο με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που ξεκινούν από αύριο, Τετάρτη. Η οικονομική συγκυρία δεν βοήθησε καθόλου φέτος την κίνηση στην αγορά αφού ο κόσμος τις προηγούμενες ημέρες έβγαινε μεν βόλτες στις κεντρικές αγορές της Αθήνας, αλλά δεν αγόραζε τίποτα.

Το tweet του κ. Κορκίδη


Οι αφίσες που αναγγέλλουν την έναρξη του δεκαήμερου εκπτώσεων έχουν ήδη κατακλύσει τα καταστήματα της Ερμού, όπως κατέγραψε ο φακός του protothema.gr. Πολλοί είναι οι πολίτες που ξεκίνησαν να «ερευνούν» τις προσφορές των καταστημάτων προκειμένου να σπεύσουν από αύριο να κάνουν κάποιες αγορές, ωστόσο, πάντα με σύνεση και με προσοχή, όπως μας είπαν άνθρωποι που συναντήσαμε εκεί.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 11 πμ έως 8 μμ.πμ έως 8 μμ.Πηγή 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top