Ποτέ άλλοτε η επίσκεψη ενός »ξένου»ηγέτη,δεν είχε τόση σημασία για τον λαό μας,για το Έθνος ολόκληρο.
Η διήμερη επίσκεψη του Β.Πούτιν στην Πατρίδα μας,σε μια περίοδο που τίποτα δεν λειτουργεί προς όφελος του λαού,αντίθετα τα πάντα υπάρχουν και δουλεύουν για το τέρας των Βρυξελλών,προκαλεί συγκίνηση σε όλον τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό,στην συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτού του τόπου,που τα μασωνίδια της δεξιάς και της αριστεράς,βάλθηκαν να εξαλείψουν,να κάνουν μειονότητα.
Όσα έχουμε μάθει μέχρι στιγμής,κάνουν λόγο για μια επίσκεψη στην Αθήνα,κυριολεκτικά με βαριά καρδιά για τον Ρώσο πρόεδρο,ενώ,δεν βλέπει την ώρα για να πετάξει προς το Όρος της καρδιάς του τον Άθωνα,όπου οι πληροφορίες από την ρωσική πλευρά τον θέλουν να φτάνει,το Σάββατο.

Σύμφωνα με πηγές από το Άγιον Όρος,οι αγιορείτες καθώς και πολυάριθμοι Έλληνες που έχουν εισέλθει στο Όρος τις τελευταίες μέρες,ετοιμάζονται να ρίξουν τα τείχη κυριολεκτικά,για να υποδεχθούν χωρίς υποκρισία και βάρος εις την καρδιά τους,τον άνθρωπο που σταμάτησε τον καλπασμό της Νέας Εποχής.


Απών και ευτυχώς θα λέγαμε εμείς,ο κακή τη ώρα ευρισκόμενος εις τα ηνία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος,ο οποίος όπως δήλωσε,δεν θα παραστεί,γιατί έχει..βεβαρημένο πρόγραμμα!!!
Αν βέβαια επρόκειτο να έλθει σε κανένα μέρος της Ελλάδος,κανένας ραβίνος από τους τσουλουφάδες της Ιερουσαλήμ,όχι μόνο θα επήγαινε,αλλά θα έπαιρνε μαζί του και όλη την σύνοδο του Βοσπόρου,αλλά βλέπετε,αυτές τις εντολές είχε,αυτές εκτελεί.
Στο Όρος θα καταφθάνουν μέχρι την τελευταία στιγμή,εκατοντάδες Ρώσοι προσκυνητές,μαζί με τον Πατριάρχη Μόσχας καθώς και πλειάδα αρχιερέων.Σε επιφυλακή οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις,καθώς και οι ελληνικές,για να διασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση του Ρώσου προέδρου,ειδικά από την στιγμή που θα εισέλθει στο ελληνικό FIR…

Το dioptranews,παρακολουθεί την σημειολογική επίσκεψη του Β.Πούτιν στην πατρίδα μας και θα σας μεταφέρει,ότι αξιόλογο προκύψει.Θα θέλαμε όμως να πούμε σε όλα τα αδέλφια,να μην έχουν αυταπάτες.
Το ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα,δεν θα επιδιώξει καμία απολύτως συμφωνία με την Ρωσία,γιατί όλοι τους χωρίς καμία εξαίρεση,είναι και δεν το κρύβουν,δουλάρια της δύσης και των Αμερικανών και έτσι θα παραμείνουν.
Ότι ακουστεί,θα είναι προς εσωτερική κατανάλωση.


Αυτοί που έχουν συμφωνήσει με τον διάβολο και την πομπή του,να διαλύσουν τον ελληνοχριστιανικό χαρακτήρα,αυτής της χώρας,δεν τολμούν να σφίξουν εν αληθεία και συνεργασία,το χέρι,ενός πραγματικά Ορθόδοξου.
Άλλωστε από υποσχέσεις και διαχρονικά πουλήματα η Ρωσία έχει χορτάσει από τους πολιτικούς ουρακοτάγκους αυτής της πατρίδας μας.Όσο για τον Β.Πούτιν,του αρκεί η αγάπη μας και αυτή την έχει από των παιδίων έως των γερόντων.
Το»ως εὖ παρέστητε Πρόεδρε»,άλλοι θα το πούν με την καρδιά τους και άλλοι δεν θα το τολμήσουν καθόλου…

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top