Ξεπέρασαν τους 4 τόνους τα τρόφιμα που πρόσφεραν ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που συνδιοργάνωσαν η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και η Ιντεραμέρικαν, με τη συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας και του ΣΚΑΪ και τη σύμπραξη δεκαοχτώ φορέων της Αχαΐας.
Χθες έγινε η διανομή των τροφίμων στους φορείς, όπως είχαν προαναγγείλει οι διοργανωτές. Συγκεκριμένα διατέθηκαν στο Κελάρι της Αγάπης που λειτουργεί η Ιερά Μητρόπολης Πατρών, στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου και της Μητρόπολης, στο Δημοτικό Συσσίτιο, στο σωματείο «Χέρι-Χέρι» και στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων (ΚΕΔΔΥ).
Στην παράδοση των τροφίμων παρευρέθηκαν εκ μέρους της «Πελοποννήσου» ο εκδότης Θεόδωρος Λουλούδης και η συνεργάτιδά μας Μαρία Τσουκαλά που συντόνισε όλη την εκστρατεία, εκ μέρους της Interamerican η Χάρις Μανιατοπούλου, της Εθνικής Τράπεζας ο K. Ψωμάς, από το Κελάρι της Αγάπης ο πατήρ Παναγιώτης Θωμάς, του ΚΕΔΔΥ η πρόεδρος Πατρούλα Κοκκίνη, του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων ο Ηλίας Παπακώστας, από το φιλανθρωπικό σωματείο «Χέρι-Χέρι» η Αγγελική Νικολοπούλου, από το Δημοτικό Συσσίτιο ο Γιάννης Σερπάνος, ενώ εκ μέρους των καταστημάτων Coffee Island, στα οποία καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας συγκεντρώνονταν τρόφιμα, οι Ιωάννα Κοτσάνη και Δέσποινα Καπογιαννάτου.
Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι καταστημάτων από τα σούπερ-μάρκετ: Ανδρικόπουλος, Αράπης, Βασιλόπουλος, Κρόνος, Μαρινόπουλος που συνέβαλαν τα μέγιστα στη συγκέντρωση των τροφίμων.
Οι διοργανωτές της 4ης Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης και Αλληλεγγύης εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες προς όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις και σε όλους τους πολίτες που συνεισέφεραν παρέχοντας τρόφιμα, φάρμακα, παιχνίδια και άλλα είδη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνοδοιπόρους της 4ης Εβδομάδας Αλληλεγγύης που ήταν οι:
>Ιερά Μητρόπολις Πατρών
>Διεύθυνση Υγιεινής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος
>Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας
>Κέντρα αιμοδοσίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και «Αγ. Ανδρέα»
>Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας
> Σύλλογος Ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πάτρας «Ζωή γλυκιά»
> Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Χέρι-χέρι»
> ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας - Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας
> Γενική Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών
> ΕΣΚΑΗ
> Δήμος Καλαβρύτων
> Δήμος Δυτικής Αχαΐας
> Τα σούπερ-μάρκετ Ανδρικόπουλος, Αράπης, Βασιλόπουλος, Κρόνος, Μαρινόπουλος, και τα Coffee Island.
Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία δράση της Εβδομάδας Αλληλεγγύσης ήταν του περασμένου Σαββάτου και συγκεκριμένα το «Ολοι μαζί με το παιδί», με τη συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας και του ΣΚΑΪ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top