Με σύσσωμη την ηγεσία του τόπου να βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του έθνους βαδίζουμε από το κακό στο χειρότερο και από το χειρότερο στην καταστροφή. Πολιτικοί και αξιωματούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων εργάζονται άοκνα προκειμένου να παραδώσουν την χώρα στα χέρια αυτών, που την πολεμούν μετά πάθους και μανίας.


Η κυβέρνηση ετοιμάζει μία νέα καταιγίδα φόρων, που έχει σαν αποκλειστικό σκοπό την χαριστική βολή και την εξόντωση των φορολογουμένων, ενώ ταυτόχρονα επιχειρεί την διακοπή της οποιασδήποτε οικονομικής δραστηριότητας, που έχει απομείνει και παλεύει να επιβιώσει σε ένα κλίμα μιζέριας και διάλυσης.


Μετά την επιβολή των "capital controls", που άλλαξαν τις συνήθειες αλλά και την καθημερινότητα των Ελλήνων, η ανέντιμη και ανήθικη συγκυβέρνηση ετοιμάζει να φορολογήσει τις τραπεζικές συναλλαγές! Ελέγχοντας και εμποδίζοντας την χρήση των μετρητών και φορολογώντας τις συναλλαγές μέσω τραπέζης, το κράτος προκαλεί οικονομική ασφυξία στους πολίτες, που πλέον δεν έχουν την δυνατότητα να αντιδράσουν.


Στο μέτρο αυτό αντέδρασαν μέχρι και οι ανθέλληνες βάρβαροι δανειστές, αναγνωρίζοντας το καίριο πλήγμα στην οικονομία, αλλά οι οι συγκυβερνώντες είναι ανένδοτοι. Η αμετάπειστη γνώμη όταν έχει ακαταμάχητα επιχειρήματα είναι σοφία, όταν, όμως, δεν έχει επιχειρήματα αλλά μόνο επιμονή, τότε πρόκειται για ισχυρογνωμοσύνη, που κρύβει ή μικρονοϊκότητα ή ξεκάθαρη σκοπιμότητα!


Επιπλέον οι εθνικοί καταστροφείς θα αυξήσουν εκ νέου τον ΦΠΑ από το 23% στο 24% με αποτέλεσμα ένα νέο κύμα ανατιμήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ακόμα προβλέπεται αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στην βενζίνη, στο υγραέριο και στο φυσικό αέριο, επιβολή ειδικού τέλους 10% στη συνδρομητική τηλεόραση, επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία λίγο πριν την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, επιβολή τέλους στη χρήση του διαδικτύου(!), επιβολή φόρου διέλευσης για τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, επιβολή ειδικού τέλους στις τραπεζικές επιταγές.


Παράλληλα, όλοι οι εχθροί της πατρίδας δραστηριοποιούνται ήδη σε αυτήν απορροφώντας τα χρήματα των Ελλήνων. Δείτε με προσοχή τις διαφημίσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ του Νομού Ροδόπης, που ήρθε στα χέρια μου χάρη στον φίλο και συναγωνιστή Μ.Μ. Όλες οι διαφημίσεις είναι από Τουρκικές και Βουλγάρικες επιχειρήσεις, που δεν εδρεύουν στην Θράκη αλλά δραστηριοποιούνται σε αυτήν!


Το ίδιο συμβαίνει στα Σκόπια, που έχουν απορροφήσει όλη την οικονομική δραστηριότητα στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας μας, αλλά και στα νησιά του Αιγαίου, που μετά και την αλλαγή στο καθεστώς του ΦΠΑ βλέπουν θετικά την συνδιαλλαγή με τους Τούρκους.


Τα χτυπήματα στην Ελλάδα είναι απανωτά και καίρια. Η συντονισμένη δράση των εγχώριωνκαι των αλλοδαπών Εφιαλτών έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο οι νεο-Έλληνες παραμένουν αδρανείς περιμένοντας ιδείν το τέλος.

Πηγή

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top