Η Coffee Island στηρίζει τον Νομό Αχαΐας και παίρνει μέρος στην πρωτοβουλία Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία λαμβάνει χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά, αυτή την εβδομάδα έως και Κυριακή 24 Απριλίου. Τις ημέρες αυτές τα καταστήματα της Coffee Island στην Πάτρα θα είναι ανοιχτά σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους τους. 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 

Η Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποτελεί την προσπάθεια συσπείρωσης όλων των τοπικών και κοινωνικών φορέων της Αχαΐας (μητροπόλεις, κοινωνικά ιδρύματα, εκπαιδευτικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.ά.) με σκοπό την ενίσχυση πολιτών που χρειάζονται την προσφορά τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας συγκεντρώνονται φάρμακα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, οργανώνονται αθλητικά δρώμενα, καθώς και διάφορες ενημερωτικές συναντήσεις ιατρικού και όχι μόνο περιεχομένου. Τη διοργάνωση της Εβδομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει αναλάβει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η οποία εκδίδεται στην Πάτρα από το 1886 και συνεισφέρει στην κοινωνική ζωή του τόπου μέσα από διάφορες δράσεις. Η εβδομάδα πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά μετά από τις επιτυχημένες διοργανώσεις τις τρεις προηγούμενες χρονιές (2013, 2014, 2015). Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» θα παραλάβει τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από όλα τα καταστήμα- τα που συμμετέχουν στη δράση αυτή με το πέρας της εβδομάδας και θα τα διανείμει στο Δημοτικό Συσσίτιο, την Τράπεζα Τροφίμων και στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Χέρι-Χέρι. 

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ 

Η Coffee Island, ως αναπόσπαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας, είναι συνοδοιπόρος της προσπάθειας αυτής και με τη συμμετοχή της ευελπιστεί να βάλει και το δικό της λιθαράκι, στηρίζοντας την εφημερίδα «Πελοπόννησος» στο έργο αυτό.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top