Τους συνεργούς του 37χρονου και του 30χρονου που εντοπίστηκαν να µεταφέρουν ποσότητα 5,31 κιλών ηρωίνης οδικώς στην Πάτρα αναζητούν οι αστυνοµικές αρχές, µέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα. Εκτιµούν ότι οι δύο άνδρες δεν θα µπορούσαν από µόνοι τους να προωθήσουν στα στέκια των τοξικοµανών της Πάτρας µιας τόσο µεγάλη ποσότητα χωρίς να τη διαµοιράσουν σε πολλά χέρια. Θα χρειαζόταν διάστηµα τουλάχιστον έξι µηνών για να δοθεί στους τοξικοµανείς, που θα αγόραζαν προς 12 µε 13 ευρώ το γραµµάριο, ανάλογα µε την ποσότητα. 


Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ 

Η σύλληψη έγινε την Τσικνοπέµπτη τα ξηµερώµατα και ήταν µια επιχείρηση µε µεγάλο δείκτη δυσκολίας, λαµβάνοντας υπόψη ότι οι αστυνοµικοί της ∆ίωξης Ναρκωτικών Πάτρας έπρεπε να ακροβολιστούν γύρω από τον καταυλισµό των Ροµά στον Ασπρόπυργο, που κατά καιρούς έχει αποτελέσει «άβατο» για τις αστυνοµικές δυνάµεις. Οι νεαροί µπή- καν στον καταυλισµό, πήραν τα ναρκωτικά και έφυγαν για Πάτρα. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να γίνει έλεγχος στον συγκεκριµένο καταυλισµό, επιστρατεύονται οι επίλεκτοι των ΕΚΑΜ, ενώ οι έρευνες έχουν αποδώσει αρκετές ποσότητες ναρκωτικών και όπλων. 

Πάντως, µετά τη σύλληψη των νεαρών και τον εντοπισµό των 5 κιλών ηρωίνης, ενηµερώθηκαν και οι κεντρικές αστυνοµικές υπηρεσίες του Αρχηγείου, καθώς θα ξεκινούσε παράλληλη έρευνα στον Ασπρόπυργο από ειδικές υπηρεσίες. 

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι διερευνάται η πιθανότητα και άλλες φορές οι δύο δράστες να είχαν µεταφέρει µικρότερες ποσότητες ηρωίνης από την συγκεκριµένη περιοχή στην Πάτρα. 


ΚΟΚΑΪΝΗ 

Να έχει στην κατοχή του ποσότητα δέκα γραµµαρίων κοκαΐνης εντοπίστηκε, στην οδό Κανελλοπούλου, ένας 27χρονος. Ο άνδρας συνελήφθη προχθές το απόγευµα στην Πάτρα από αστυνοµικούς της µικτής περιπολίας του Α’ και Γ’ Αστυνοµικού Τµήµατος. Τον εντόπισαν να κινείται µε το ΙΧ του στο σηµείο και αφού τον ακινητοποίησαν του έκαναν σωµατική έρευνα, όπου και εντόπισαν τα 9,6 γραµµάρια κοκαΐνης και το χρηµατικό ποσό των 110 ευρώ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top